Axis Powers Hetalia? :D
inkredibel: Jé, ezeket meg sem néztem.:D Még ma bepótolom.:)
Hát, szerintem Dánia valami szeszesitalt rakna ki.:)*rohan, megnézni, vajon milyen képek vannak Ivannál*
Szerintem skandinávéknél köttbullar és sör van a falon xDD
Susie
Ez rohadt nagy volt, Susie!! xD
Tuti, hogy azok vannak a falon, de a kalakukkót meg a salmiakkit se hagyjuk ki, mert Finnország imádja azokat! xD
Inkredible voltam megint.
Azon gondolkoztam, hogy vajon az alkotó honnan szedte a fotójellegű képeket, mert az biztos, hogy nem a gugliból kereste ki, mert más weboldalról képet szerezni tilos. De azt nem hiszem, hogy lefotózta volna.
váh azt én is láttam azokat a képeket xD én a Sacher-tortán megszakadtam a röhögéstől, a sör az meg sör :D szerintem Finnienél még egy üveg Finlandia vodka is befigyelne xD
Jas: várjál meg én is megyek xD *rohan utána*
Roro
Biztos tudni akarom én, hogy mit raknak ebbe a kalakukkóba? xDD Mondjuk végül is ehetőnek látszik a képek alapján... xD Salmiakki és vodka is tuti lenne a falon. xD
Amúgy melyik részekben vannak ezek a falon? Mert nekem eddig még nem tűntek fel, biztos mert túlságosan a feliratokat olvastam mindig.
Susie
Nos, ő is egy Hetalia-mániás. Ismeritek? Szegedi.
hm...sajnos nem :( de szívesen megismerném :D
Roro
Susie: ne akard megtudni xD de csak látszik...sose tudni hogy biztos ehető-e xD
és téll melyik részekben is vannak? én már elfelejtettem xD
és most elsütöm mesteri beszólásom:
A vodka legyen veletek! xD :D
Roro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!