Axis Powers Hetalia? :D
és én mit mondjak? még egy chibit se tudok rendesen megrajzolni nemhogy egy rendes animekaraktert ._. de ha megerőltetem magam (Susie neked küldtem képet) akkor talál-talán sikerül valamit összehozni *most odamegy a falhoz és addig fejeli ameddig be nem töri* valaki segítsen megtanulni rendesen rajzolni >< igazából a testet megtudom rajzolni de a szem meg a haj az mindig kifog rajtam ._. de lehet hogy megpróbálok összehozni egy Chibitalyat xD sikerülnie kell vagy nem tudom mit csinálok ><
Roro
ómájgád *-* végreeee erre vártam már mióta *-*
Roro
nyáá angol felirat sicc >< hiába vagyok jó angolos de ha videón megy a felirat a felét értem csak >< szal kivárom míg meglesz a magyarfelirat xD addig firkálok és írkálok míg nem lesz magyarf. xD de addigra talán kitalálom hogy mit írjak a ficimbe hamár a vázlat hozzá megvan xD
Roro
engem az zavar, hogy az indavideón úgy rakták fel a magyar feliratot, hogy:
-mögötte látszik az angol / spanyol felirat
-aki angolra fordította, az túl nagy betűtípust használt, ami eltakarja a képet
Szóval, zavarnak, de máshol nem tudom megnézni magyar felirattal.
Amúgy nem tartjátok furcsának, ahogy beszél Svédország? Azt mondják, Tohoku akcentust használ, de a fordítások alatt úgy hangzott, mintha motyogna, nem? (a szájmozgásából is úgy látom, hogy motyog)
inkredible
Kíváncsi vagyok, milyenek lesznek az új részek :)
Szerintem inkább motyogjon, és azért ne lehessen érteni, hogy mit mond, minthogy berakják azt a szörnyű "akcentust", amit néhány angol nyelvű ficben használnak. x'D A falra tudnék mászni tőle. xD
Susie
Susie: egyetértek :D addig jó ameddig nem azt a borzalmas akcentus nem használja ._. én is falra másznék tőle az 100%
Roro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!