Axis Powers Hetalia? :D
de a csókjeleneteket megnézném xD oh hát szerinted én hogy röhögtem mikor kimentem a teremből? xD azt az előadást én lefilmezném xD (főleg a csókoknál x3)
Roro
és nem a felénél hanem már az első mozzanatnál xD
Roro
Én a csókoknál tapintatosan elfordulnék, nehogy zavarban legyenek és emiatt menjen tönkre az előadás. xD
Susie
én Erzsivel együtt nyáladzanék sunyiban és videóznék xD *yaoista vallást követ*
Roro
Nos, nekem általában törin mindig bejönnek a nevek, szegény tanár, néha azt sem tudja, mi van. Még az év elején tanultuk a függetlenségi háborút, én feleltem. szépen elmondtam, csak szinte mindig Alfredot és Arthurt használtam(úgy is tanultam meg). A tanár úgy nézett, hogy azt hittem, szívrohamot kap. XD Azóta már tudja, hogy mi fán terem a hetalia. Asszem...
Jas
jer társulj hozzám xD keresem a fagyöngyöt is pluszba xD (ha az ott van akkor kötelező xD)
Roro
eegen onnan jött az ötlet xD a ficet is olvastam (csak lusta voltam kritikát írni) :D
Roro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!