Axis Powers Hetalia? :D
Roro, köszi a linket :) Most már tudom, mi az.
Nah,most felteszek Nektek egy kérdést:
Melyik csapat a leghülyébb? a Tengelyhatalmak vagy a Szövetségesek? :D Írjátok le a véleményeiteket, milyennek látjátok őket.
Lehet írni az Északiakról is, de nem kötelező :D:D
A válaszom: Lássuk csak, a Tengelyhatalmakban Olaszo. a leghülyébb tag, de Japán is szokott hülyeséget csinálni, ha Olaszo. befolyása alatt áll xD. Olykor Németország is kellemetlen helyzetbe kerül.
A Szövetségesek, na ott a legtöbb tag mind idióta! xD Amerika kezdi el mindig a tárgyalást, de nagyon gyerekesen. Anglia kritizálja őt, de Franciao. is beszáll a vitába, Kínának más terve van (vagy csak én látom annak őt), Oroszo. meg csak báááámul és mosolyog xD
Északiak: szerintem Dánia a legidiótább xD (Vagy csak hiperaktív).
inkredible
A Szövetségesek vagy a Tengelyhatalmak? Inkább a Szövetségesekhez pártolok, többen vannak, több a hülyeség, ezért sokkal jobban röhögök xDD
Az északiaknál egyértelműen Dánia a leghülyébb és még ehhez túl sok is az energiája :D
Nagyon szép játszik az a lány, akit linkeltetek... Kár hogy nem tudok zongorázni, akkor én is megtanulnám a dalokat :D Mondjuk a dallamokat fuvolán is el lehet játszani... csak nincs türelmem lekottázni őket xD
*szépen (látszik, megint mennyire figyeltem gépelés közben...)
és Susie voltam :D
Melyik a hülyébb? egyértelműen a Szövetségesek x3 északiak közül: Denny boy xD sok energia+ zero agy=Dánia x''D
igaz a Tengelynél Italy-chan az abszolúte hülye xD de igaz ha Japán enged Venezianonak akkor ő is ugyanolyan hülye lesz mint olaszkánk xD igen Ivan csak bááááámul, csak bámuul xD
én régen gitároztam most meg tervben van a zongora. jah és a csaj az hallás után tanulta eljátszani (köbö mint én a MKCkat meg a hatafuttékat xD)
Roro vótam :D
én kérdezek: ha egy revolvert tartanának a fejetekhez és megkérdeznék ki a kedvenc Hetalia karakteretek (és csak egyet mondhatsz), kit mondanátok? één....ha nagyon muszáj lenne akkor Gilbertet mondanám, de egyébként inkább meghalnék, mert nem tudtam volna választani xD
Roro
Valamikor én is hallás után tanulok dalokat~ Egyik nap találtam egy rakat hetaliás kottát, ha valakit érdekel, adok linket.
Egyértelműen Finnországot mondanám :D
Apropó Finnország!
A Hetalia második kötetében ezt írták róla: "Ha tűz van, óriási erőket képes mozgósítani, ezért ijesztő ellenfél azok számára, akik magára haragítják."
Ez mit jelenthet? Ti értetek belőle valamit? Én a Hetastreeem karácsonyi sztoriban azt olvastam, hogy Norvégiával együtt használták az erejüket az őket megtámadó "szörny" ellen. De nem láttam semmit...
inkredible
Szerintem ezzel az Oroszországgal folytatott háborúira céloznak - a téli háborúban nagyon alábecsülték őket a szovjetek, és habár a finnek vesztettek, ez mégis nagyon nagy emberáldozatba került a Szovjetuniónak.
Ha valaki minitöriórát akar tőlem, az szóljon, tovább nem részletezem xD
Szóval Finnországról még annyit, hogy erősebb, mint amilyennek látszik (lélekben és testben egyaránt) :D És a SuFin fanok általi ábrázolása is sokszor nagyon eltér a történelemtől... A szinte lánynak ábrázolt Finnországok elől meg menekülök. Túl sok volt már nekem a fluff a SuFinben, ezért szerettem meg a RusFint is xD
Gondolom varázsoltak. Már nem emlékszem a Hetastreeemre, rég olvastam.
Susie
nagyon szépen köszönöm a választ, Susie. :D Én ugyanis valami varázserős dologra gondoltam, mint egyes országoknak szokott lenni. Oroszországnak ott van Tél Tábornok, Norvégia a trollokat használja fel, Anglia meg a mágiát, az átkot xD
Én is hallottam a finn-orosz háborúról még a Hetalia megismerése előtt. A finnek kiváló mesterlövészek voltak. Ha jól emlékszem, hófehér ruhát kellett viselniük, hogy beleolvadjanak a hóba észrevétlenül, de szerintem olyan hasonló kék katonai ruhát meg finn sapkát is hordtak, mint Finnország a Hetaliában (amikor Svéddel ebédelt).
inkredible
Nincs mit~ És ezzel eszembe juttattad, hogy egy rakat történelmi szócikket le akartam már régóta menteni a Wikipédiáról :D
Végül is a varázslás is elképzelhető. Nagyon szeretnék egyszer egy olyan ficet olvasni, amiben Finnország varázsol (a mikulásos dolgok kívül persze)~
Susie
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!