Axis Powers Hetalia? :D
Jas vagyok, csak lehagytam. :)
Na, hát én Anglia lennék szívesen vagy Oroszország-lányban, persze.:)
Hogy keletkeznek az országok? :O Furcsa, de szerintem is úgy, hogy az azelőtti országok ,,csinálják". Nem?
Jas
én is az vagyok de az ilyen ficeimet nem teszem közzé :D
nah akkor ez a névlehagyás ragályos xD eredetileg én messze elkerültem az ilyen ficeket de egyesek (lásd: Reisuto , Rukiku) megszeretették velem ahogy elolvastam a ficeiket :D
Roro
Mellesleg: miért hiszi mindenki Kínát lánynak?!
Jas
Jas feléledtél végre xD Fem!Russia? én meg alapból Fem!China vagyok tehát akkor lesz ki elől meneküljek x3 meg így Kiku is megtud védeni x""D de én is szívesen lennék Anglia merthát szarkazmusom az valami félelmetes :D habár igazad lehet abban hogy az azelőtti országok khm... nem folytatom xD de én már leírtam a családfaelemzésüket xD
Roro
Jas: nem tudom de engem mindig felhúz. asszem a manga egyik részében mikor Amerikával egy lakatlan szigeten rekednek akkor tisztán lehet látni , hogy fiú.
Susie ficeit én is olvasom :D *zugolvasót játszik mer nem mer kommentet hagyni a ficek alatt*
Roro
ja, egy hétig nem voltam.:P suli.
hát, én lennék femRussia, igen.:)
Ja, meghát tökre látszik Kínán, a hangja is fiús, sőt, a felsőteste se rossz. XD
Hát, szarkazmusom az nekem is van, halálos.:D
ezt ismeritek? http://www.youtube.com/watch?src_vid=pFT58pkfN0A&annotation_..
Susie! :) Hanatamagót, a tündéri kiskutyust nem írnád bele a SuFin ficeidbe? Annyira édi! xD
inkredible
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!