Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Axis Powers Hetalia? :D

Axis Powers Hetalia? :D

Figyelt kérdés
Hogyan találtál rá,ki a kedvenced,miért szereted,mi a véleményed Hungary-chanról,érdekességek a sorozattal kapcsolatban...Beszéljük ki az egészet:D
2010. márc. 24. 14:51
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/1205 anonim ***** válasza:
Ja igen, Jasmine Black vagyok. Csak Jas vagy Jáz :)
2012. jan. 2. 15:30
 92/1205 anonim ***** válasza:

Jas nyugodtan szállj csak be x)minél többen vagyunk annál jobb.a Nyotaliára annyit mondok nézz szét a zerochan.net-en ott naaagyon sok kép van ebben a témában.én is szeretem Oroszországot ^J^ a Francicát nem megkérdezni xD én a magiccsapat gportalon találtam rá a Nyotaliára de azonnal beleszerettem xD Görögo.-t én is szeretem és hasonlítok is rá x3 a visszaolvasáshoz sok sikert x3 én az eleje óta olvastam deeh nekem is egy kicsit sok(k) volt :D.

Mercy alias Roro(ezentúl a Roro-t használom).

2012. jan. 2. 16:26
 93/1205 anonim ***** válasza:

ha már beszélgetős fórummá alakult ez a topic, akkor feltehetnék egy kérdést:

-Melyik országot (karaktert) nem kedvelitek, és miért? (pl. a személyisége, a stílusa, stb. miatt)

Én minden karaktert szeretek a Hetaliaban, az újakat, akik eddig nem szerepeltek, meg lehet szokni. :D

2012. jan. 2. 18:59
 94/1205 anonim ***** válasza:

én is mindenkit szeretek nagyon nincs akit ne szeressek.

akkor én kérdezek:

- Ha ti választhatnátok akkor mi lenne a válaszotok erre a kérdésre?: Szeretnéd-e hogy létezzenek a Hetalia karakterek?

én személy szerint kiugranék a bőrömből az örömtől x3. és megtanulnék az összes nyelven a földön x).

Roro(Mercy)

2012. jan. 2. 19:19
 95/1205 anonim ***** válasza:

Mercy:

-Nah, az tökjó lenne!!! xD

inkredible

2012. jan. 3. 10:32
 96/1205 anonim ***** válasza:

ugyee? xD saját kérdés volt xD

Roro(Mercy)

2012. jan. 3. 17:19
 97/1205 anonim ***** válasza:

Jas, a Nyotalia az, amikor a megalkotják a karakterek másik nemű változatát :) (bocsi a hülye megfogalmazásért) Nekem Ausztria és Svédország tetszik nagyon közüllük~

Én már elmondtam azt hiszem, hogy kit nem csípek, és az Gilbert x'D Eleinte Oroszországot se kedveltem túlzottan, most már jobb viszonyban vagyok vele~ Meg Amerika hülyeségei is sok(k) nekem néha xD

Nagyon jó lenne, ha a valóságban is léteznének :D Én mindig figyelek, hátha látok valakit, aki hasonlít valakire a Hetaliából :D Egyszer láttam egy Svédországot a trolin, egy másikkal meg rendszeresen együtt utazok (bár őt már láttam egy csomót mosolyogni). A suliban pedig van egy srác, aki engem valamiért Finnországra emlékeztet, holott nem is ismerem xD És ahogy egyik nap újra megnéztem annak a srácnak a tablóját, aki tetszett kilencedikben, észrevettem a hasonlóságot közte és Anglia között xD Azt hiszem, ennél több hasonmást még nem láttam.

Susie

2012. jan. 3. 18:13
 98/1205 anonim ***** válasza:

Én is láttam egyszer a Nyotalia Svédországot azzal a kislányosnak tűnő hajjal xD De akkor is homo, mert Finnországba szerelmes (persze, nem mondja ki nyíltan) xD

inkredible

2012. jan. 4. 19:49
 99/1205 anonim ***** válasza:

Roro: Oké szétnézek.:)Igen, én is imádoooom Ivánt.:)

Hát, én kicsit nem szeretem Belarussiát, mert... hát, nem is tudom. Meg Ukrajna se szimpi, meg Amerika se, bár ő néha vicces. Meg Kuba fura.

Hogy boldog lennék-e, ha igazából lennének a karakterek? Mi az hogy! :D Megtanulnék oroszul, görögül normálisan, és átmennék Natashába(zaklatnám Ivánt).

Zsuzsi: Köszi.:) Hát, én már találkoztam egy Franciaországgal, osztálytársam ,,beleszeretett"! Jól nézett ki.:D Meg egy kanada-szerű gyerekkel, csak rövidebb hajjal(de ugyanolyan félénk volt).

2012. jan. 4. 23:44
 100/1205 anonim ***** válasza:

Elgondolkoztatok már azon, hogy hogyan születtek meg az országok? xD A föld alól jöttek elő? xD

És, ha a vérrokonokra gondolunk, ott van pl. Római Birodalom, akinek 2 unokája van, az olaszok... jó, de kik voltak az olaszok szülei? Nem is beszélve a testvérekről. Németo. testvére Poroszország, Oroszo.-nak két lánytestvére van, a skandinávok állítólag testvérekként nőttek fel és ők pátyolgatták Izlandot, ésatöbbi...

inkredible

2012. jan. 6. 10:02
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!