Axis Powers Hetalia? :D
Én az Animeaddicts-en szórakoztam azzal, hogy véletlen ismertetők gombot nyomogattam, és egyszer csak szembe jött velem a Hetalia. Amikor megláttam képeken az országokat, már az kiakasztotta az agyam, hát még az anime.
Nekem a kedvenc karakterem Belaruss, azzal a pszihopata ábrázolásával. "olvadozik" és Amerika. A kedvenc párosításaim amúgy Litvána X Belaruss, Hungary X Gilbert, És Ludwig X Itália, Amerika X Hungary.(legutolsó barátnőm találmánya)
Mi most vesszük a VH2, és sajnos elég gyakran kell visszatartanom a nevetésem. Például amikor azt vettük, hogy a SZU hogyan csatolta magához a három kisebb országot... (Kicsit perverz gondolatok, és folyamatos vigyorgás :D)
Bár a legjobb akkor is egy régebbi felelésem volt:
"- És akkor Nihon kilépett a Népszövetségből, és Doitsuval aláírták az anitkommintern paktumot."
A tanár tiszta hülyének nézett -.- Még jó, hogy nem tudja, mit gondolok, mikor két ország szövetségéről beszélünk. :D
Ja, és van egy osztálytársam akik kiköpött Amerika, csak nem hord szemüveget. :D
Rám földrajz órán szokott rámjönni a vihogás, mivel még nem tartunk ott töriből xD
Én egy Spanyolországot ismerek. Ráadásul spanyolos a srác xDD
Szeretem a történelem tanáromat. Ma elhangzott mondata:
- És 1955-ben a négy nagyhatalom (Kína, Usa, Oroszország /vagyis Szovjetunió/ Anglia) Közös-ülést hajtott végre.
Pár perccel később:
- ... És végül eljutottak a csúcsig...
És a másik:
1955 - osztrák államszerződés: garantálják Ausztria függetlenségét.
Mire én az osztálytársamnak (aki amúgy csak a meséléseimből ismeri a Hetaliát)
- És akkor ki fogja megvarrni Ludwig gatyáját?
- Hát, majd a felesége. Magyarország az ugye?
- Ööö... (-.-) Nem, az Ausztria volt, de már nem házasok.
- És mikor váltak el?
A tanár meghallva és félreértve az utolsó kérdést reagált:
- 1955-ben Ausztria elválik Németországtól. Független lesz.
Haladunk tovább, egyszer csak a padtársam:
- Akkor most Ausztria és Németország volt házastárs?
- Nem. Ők csak együtt éltek. Ausztria és Hungary-chan volt egy pár.
- Ausztria biszexuális?
Feladtam. De tényleg.
Szeretem e történelemórákat.
Nos, ha nem zavarok, én is beszállok... :D
Én azt hiszem a Mondóból ismerem a Hetariát, azóta nagyon megszerettem... (És sikerült öt embert rászoktatnom :D (bár az egyiket csak addig érdekli, amíg elolvassa a mangát, de sebaj... XD) Nos, elsősorban azért szeretem, mert vicces, és hiába nem pontos a történelmi része, egy csomó dolgot sokkal jobban értek azóta... Bözsit naqyon szeressem, kicsibe nagyon édes volt, hiába hitte mindenki fiúnak... XD Érdekességet nem nagyon tudok, csak annyit, hogy egyszer a töritanárunk is megnézte, és tetszett neki, csak nem nagyon értette a dolgot... XD Aztán írok még pár párost, csak a rend kedvéért: RoChu, Franada SuFinn és LietPo a nagy kedvencek fiú-fiúból, amúgy meg Ausztria és Bözsi, vagy PoroszBözsi, a yuriért meg nem vagyok oda... :P
Bocsi, hogy ilyen sokat írtam, de ez a világ legjobb animéje, úgyhogy nem tudok keveset írni róla... XD
M (csak hogy tudjátok ha én írok... XD)
"Gyerekeim, meg tudjátok mondani mi a jóédes fenétől Anko Dánia?"
Ez nem valami rokoni megnevezés? Én valami ilyesmit hallottam, de lehet, hogy rosszul emlékszem xD
Ha nem, akkor javítson ki valaki :D
Ha már itt tartunk, akkor nekem is lenne egy ehhez kapcsolódó kérdésem: Norvégia nyuszija mit jelképez? Vagy ő csak úgy van? ^^
Van aki még felnéz rá :D Annyira nem aktív, de néha még van forgalom. Te is Hetália fan vagy akkor? Mesélsz?
Lili (csak megkülönböztetés végett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!