Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Axis Powers Hetalia? :D

Axis Powers Hetalia? :D

Figyelt kérdés
Hogyan találtál rá,ki a kedvenced,miért szereted,mi a véleményed Hungary-chanról,érdekességek a sorozattal kapcsolatban...Beszéljük ki az egészet:D
2010. márc. 24. 14:51
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/1205 anonim ***** válasza:
84%
höh, pesze hogy ismerem (L)
2010. dec. 21. 00:37
 52/1205 BettinaSuomi válasza:
100%
Éppen Finnországról kerestem képeket és azt kis szöszi srácot adta ki a kereső. Én aki addig idegenkedett az animéktől azonnal megszerettem. Először csak Tino volt a favorit. Ma már Su-san a kedvencem. Ebből eredően FinxSwe a kedvencem. Hungary-chan? Örülök, hogy lány lett bár kaphatott volna több szerepet. :( De történelmünk miatt meg lehet érteni... Su-sanra visszatérve a barátnőm (ő is szereti ezt az animét) mindig azzal nyúz hogy hasonlítok rá annak ellenére nem vagyok szőke hajú. Az viszont igaz rám hogy csendes és kiismerhetetlen vagyok. Más most nem jut az eszembe. Ha valami van még megírom. :)
2010. dec. 27. 11:53
 53/1205 anonim ***** válasza:
100%

Én az Animeaddicts-en szórakoztam azzal, hogy véletlen ismertetők gombot nyomogattam, és egyszer csak szembe jött velem a Hetalia. Amikor megláttam képeken az országokat, már az kiakasztotta az agyam, hát még az anime.

Nekem a kedvenc karakterem Belaruss, azzal a pszihopata ábrázolásával. "olvadozik" és Amerika. A kedvenc párosításaim amúgy Litvána X Belaruss, Hungary X Gilbert, És Ludwig X Itália, Amerika X Hungary.(legutolsó barátnőm találmánya)

Mi most vesszük a VH2, és sajnos elég gyakran kell visszatartanom a nevetésem. Például amikor azt vettük, hogy a SZU hogyan csatolta magához a három kisebb országot... (Kicsit perverz gondolatok, és folyamatos vigyorgás :D)

Bár a legjobb akkor is egy régebbi felelésem volt:

"- És akkor Nihon kilépett a Népszövetségből, és Doitsuval aláírták az anitkommintern paktumot."

A tanár tiszta hülyének nézett -.- Még jó, hogy nem tudja, mit gondolok, mikor két ország szövetségéről beszélünk. :D

Ja, és van egy osztálytársam akik kiköpött Amerika, csak nem hord szemüveget. :D

2011. febr. 2. 17:54
 54/1205 anonim ***** válasza:
100%

Rám földrajz órán szokott rámjönni a vihogás, mivel még nem tartunk ott töriből xD

Én egy Spanyolországot ismerek. Ráadásul spanyolos a srác xDD

2011. márc. 8. 17:08
 55/1205 anonim ***** válasza:
84%
Gyerekeim, meg tudjátok mondani mi a jóédes fenétől Anko Dánia?
2011. márc. 15. 14:10
 56/1205 anonim ***** válasza:
100%

Szeretem a történelem tanáromat. Ma elhangzott mondata:

- És 1955-ben a négy nagyhatalom (Kína, Usa, Oroszország /vagyis Szovjetunió/ Anglia) Közös-ülést hajtott végre.

Pár perccel később:

- ... És végül eljutottak a csúcsig...

És a másik:

1955 - osztrák államszerződés: garantálják Ausztria függetlenségét.

Mire én az osztálytársamnak (aki amúgy csak a meséléseimből ismeri a Hetaliát)

- És akkor ki fogja megvarrni Ludwig gatyáját?

- Hát, majd a felesége. Magyarország az ugye?

- Ööö... (-.-) Nem, az Ausztria volt, de már nem házasok.

- És mikor váltak el?

A tanár meghallva és félreértve az utolsó kérdést reagált:

- 1955-ben Ausztria elválik Németországtól. Független lesz.

Haladunk tovább, egyszer csak a padtársam:

- Akkor most Ausztria és Németország volt házastárs?

- Nem. Ők csak együtt éltek. Ausztria és Hungary-chan volt egy pár.

- Ausztria biszexuális?

Feladtam. De tényleg.

Szeretem e történelemórákat.

2011. márc. 16. 20:32
 57/1205 anonim válasza:
100%

Nos, ha nem zavarok, én is beszállok... :D

Én azt hiszem a Mondóból ismerem a Hetariát, azóta nagyon megszerettem... (És sikerült öt embert rászoktatnom :D (bár az egyiket csak addig érdekli, amíg elolvassa a mangát, de sebaj... XD) Nos, elsősorban azért szeretem, mert vicces, és hiába nem pontos a történelmi része, egy csomó dolgot sokkal jobban értek azóta... Bözsit naqyon szeressem, kicsibe nagyon édes volt, hiába hitte mindenki fiúnak... XD Érdekességet nem nagyon tudok, csak annyit, hogy egyszer a töritanárunk is megnézte, és tetszett neki, csak nem nagyon értette a dolgot... XD Aztán írok még pár párost, csak a rend kedvéért: RoChu, Franada SuFinn és LietPo a nagy kedvencek fiú-fiúból, amúgy meg Ausztria és Bözsi, vagy PoroszBözsi, a yuriért meg nem vagyok oda... :P

Bocsi, hogy ilyen sokat írtam, de ez a világ legjobb animéje, úgyhogy nem tudok keveset írni róla... XD

M (csak hogy tudjátok ha én írok... XD)

2011. márc. 20. 13:22
 58/1205 anonim ***** válasza:
84%

"Gyerekeim, meg tudjátok mondani mi a jóédes fenétől Anko Dánia?"

Ez nem valami rokoni megnevezés? Én valami ilyesmit hallottam, de lehet, hogy rosszul emlékszem xD

Ha nem, akkor javítson ki valaki :D

Ha már itt tartunk, akkor nekem is lenne egy ehhez kapcsolódó kérdésem: Norvégia nyuszija mit jelképez? Vagy ő csak úgy van? ^^

2011. márc. 22. 15:42
 59/1205 anonim ***** válasza:
89%
Hahó, új vagyok! Aktív-e még ez a téma? XD
2011. ápr. 4. 23:58
 60/1205 anonim ***** válasza:
100%

Van aki még felnéz rá :D Annyira nem aktív, de néha még van forgalom. Te is Hetália fan vagy akkor? Mesélsz?

Lili (csak megkülönböztetés végett)

2011. ápr. 6. 17:57
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!