Axis Powers Hetalia? :D
Azon a képen Ausztria olvasott x) nem nagyon látszott az arca, Magyarország meg szőke volt azon a képen :) szval ezért.
Engem nem zavar, hogy tesók, sőt EZÉRT szeretem őket :)*nagy vérfertőzés fan*, de am nem biztos, hogy "olyan" gyerekük lesz, mert én már hallottam már olyat, hogy a gyerekek teljesen egészségesek voltak... márha lehet ezt egyátalán egészségesnek nevezni ^^"...meg ez anime/manga... itt bármi megtörténhet X'D.MEG MINEK EGYÁTALÁN GYEREK? yaoi párosoknak se lehet gyerekük :'D!
Am bírom, hogy Magyarországot Törökországgal is párosítják... de ez olyan egyoldalú szerelem XD, mert a magyarok 150 év után se lettek a törököké :D
jah értem xD
am igaz xD báár.. a mai tudomány mindenre képes. 2 pasi sejtből gyereket csinál. O.o hát a tesóknál xD nem tom... nekem akkor is durva xD
am igaz mi nem lettünk törökké. ők meg magyarrá nem x)
Drágáim, ti is nagyon ráértek.
Már vagy három napja szórakoztatom el magam a nagyvonalú társalgásotokkal :D
Különben, ha már itt vagyok.
Én úgy akadtam bele, hogy valami magyar népmesét kerestem a drága öcséimnek, mire a youtube úgy döntött, hogy bemutat Hungary-channak.
Akkor olvastam a manga egy részét.
Az számomra kissé zsúfolt volt, meg... Nem is tudom, a rajzolása engem kissé zavart :S
Aztán valamikor nemrégen megnéztem az animét.
Aminek az lett a vége, hogy az öt éves öcsémtől kezdve az anyukámig mindenkire rájön a röhögés, ha csak úgy mellékesen megállapítom, hogy "Pastaaaa~"
Eh... Ha valaki tudná, hogy movie mikor kerül elő... *.*
Az ossza meg velem ezt az értékes információt.
~~
uccsó. én azt olvastam h már 5.-én megjelent. Oo de h most hogyan és hol.. keresgéltem torrenten is de semmi.
egyik bnőm azt mondta, h ő már letöltötte és megnézte. csak angol felirat nélkül, szal nem sokat értett. xD
nem baj nyárvégére talán magyar felirat is lesz *-*
Szurkolunk, hogy mihamarább xd
Én már egy német felirattal is kiegyeznék hm.
~~
Ha már itt tartunk, nekem vannak párosítások, amik bejövősek:
Németország × É-Olaszország
Németország × Poroszország
Németország × Ausztria
Magyarország × Ausztria
Magyarország × Poroszország
Magyarország × Belgium
Finnország × Svédország
Nektek van favorit?
Oroszország x Kína
Egyiptom x Svájc (ne kérdezzétek hogy jött)
Hongkong x Taiwan
Latvia x Liechtenstein
ezen a LatviaXLiechtensteinen én nagyon meglepődtem most D:
én inkább nem sorolom fel a kedvenc párosokat XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!