Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Axis Powers Hetalia? :D

Axis Powers Hetalia? :D

Figyelt kérdés
Hogyan találtál rá,ki a kedvenced,miért szereted,mi a véleményed Hungary-chanról,érdekességek a sorozattal kapcsolatban...Beszéljük ki az egészet:D
2010. márc. 24. 14:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/1205 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem vagyok durcis, még csak az kéne xD.

Amilyen Ludwigot én elképzeltem, az irtó szexi lehetett :D. Majd írok, ha látok egy Iggyt az utcán sétálgatni, de akkor le is fotózom xD. Az egyik osztálytársam is megy Svájcba nyáron :).

Tetszik ez a turistás megfogalmazás, és milyen igaz! A sulinkban szoktak lenni ilyen programok, például hogy karácsonykor elmegyünk Bécsbe arra a karácsonyi vására, aminek a nevét nemhogy kimondani, de leírni se tudom xD. Na, ott szerencsétlen árusokat az őrületbe kergetjük, mert mindig magyarul szólalunk meg, a barátnőim közül meg mind angolosok vagyunk, de reflexszerűen magyarul kezdünk beszélni xD. De az egyik árus tudta, hogy van magyarul a krumpli :D! Na, mindegy, hülye történeteink vannak ilyen kirándulásokról xD.

Amúgy hallottad, hogy magyarul is meg fog jelenni a Hetalia manga? Előbb, mint Alfredéknak :D! Aztiszem május 22.-én, de fenn van a Fumax képregénybolt honlapján :D. Én tuti megveszem!

Hetalia karakterek a családomban? Hogyne xD. Már hasonlítgattam őket, és arra a megállapításra jutottam, hogy apám tiszta Doitsu, anyám meg talán Arthurhoz hasonlít a legjobban. Ne tudd meg hogy tud kiabálni az apám, és ő is imádja a katonás rendet xD. Az egyik uncsitesóm, meg eléggé Francis... Nem részletezem miért, szerintem tudni fogod xD. Amúgy vannak unokatesóim, akik kint élnek Amerikában, és van egy kis Alfred beütésük :D. Két lány testvér között természetes a "csipkelődés", nekem is van nénikém xD.

2010. máj. 12. 19:04
 12/1205 A kérdező kommentje:

Szexi volt,de mennyire*.*De rossz hogy nem volt nálam kamera:(Te ne felejtsd el!;D

Ez most LOL volt.Jó kis utak lehetnekXDJó nektek^^

Fúúú ügyes volt az árus hogy tudta a krumplitXDOlyan ritka a magyar szó idegen földön...

Amúgy a Hetalia óta minden álmom hogy beutazzam a világot...szerintem sok hetalia fannal így vanXDÉs mióta megláttam Doitsu Kettőt,látni is akarom a karaktereket az országokban:3Úgyhogy én is keresem SvájcotXD

Megyek majd a fesztre;)Ajjjj de jóóóó<D

Szeretlek Alfie,de bleeeeee*nyelv*

Azt hiszem az én apám Belarus(XD)mert évekig molesztálta anyut hogy menjen hozzáXDÉs van egy srác az osztályban aki tiszta Greece^^Olyan lassú mindenben,hogy néha úgy érzem minnyá' megfogom a tökeit és megtekerem mint egy felhúzós zenélődobozt,csak éledjen már felXD

Hát nem tudom,az enyém öngyújtót meg cipőket vág anyuhoz ha valamit elbénáz,vagy beleüt a hátába ilyesmikXD

És amúgy TE ki vagyXD?

2010. máj. 14. 16:57
 13/1205 A kérdező kommentje:
Ohh majdnem elfelejtettem a legfontosabbat...Greece Kettőnek NÉGY macskája van.
2010. máj. 15. 19:00
 14/1205 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a Hetalia óta én is be szeretném utazni a világot :). Én is arra várok, hogy majd ha elmegyek az egyik országba, meglátom a Hetalia karakterét. Szép lenne :D.

A franc, én nem tudok menni a fesztiválra :/. Nem baj, amint csak lehet, beszerzem a kötetet xD.

Uh, nekünk is van egy Greece-ünk. Csak annak nincs macskája, de nagyon lassú, meg olyan tutyi-mutyi xD. És ha már itt tartunk, akkor egy Ukrajnánk is van xD. Komolyan, szőke, kék szemű, magas, kissé butuska, hiszékeny, és a korosztályához képest van neki mit mutogatnia xD.

A nénikém még nem folyamodott fizikai "bántalmazáshoz", de szájkaratéban verhetetlenek xD. De mondjuk a mi családunknál ez természetes, hogy mindenki cseszteti egymást xD. Pedig nem vagyunk sokan, sőt elég kicsi a családom, de nagyon hangosak vagyunk :D.

Amúgy én ki vagyok. Nem értem mire célzol ezzel a kérdéssel, most az hogy hasonlítsam magam egy Hetalia karakterhez, vagy mutatkozzak be? Oké, Hetalia karakterből olyan Litvániának érzem magam, aki elviseli a többiek baromságait. DE az mondjuk, ki marad, hogy én is eléggé hülye vagyok xD. Meg kinézetre is stimmelünk, barnás-zöldes szem, barna haj, ami a vége felé hullámos, és kábé a vállamig ér. ( El kéne már mennem a fodrászhoz xD. ) És ha eddig még nem tűnt fel, csaj vagyok xD. Budapesten lakom, és van egy öcsém... Hmm, kábé ennyi, most nem tudom mit hagytam ki, fáradt vagyok, mert most értem haza egy két napos osztálykirándulásról, és kiszámoltam, három órát aludtunk xD. És te ki vagy xD?

2010. máj. 15. 19:27
 15/1205 A kérdező kommentje:

Nagyon NAGYON szép...

Nem?Kár.No ne szomorkodj,lesz alkalom bőven megvenni;)

Tutyi-mutyiXDEz hogy illik ráXD

OMG Ukrajna?Na,ha az én oszt.társam lenne azzal cukkolnám hogy egész nap boinboingolok nekiXDXDXD

SzájkarateXDEz jóXDZajos család forevör mi?XD

Igen hetalia karaktekre értettemXDLitvánia...Litvánia nagyon csiniXDDe sajnállak:(Elviselni másokat...jó hogy nincs körülötted OroszországXDNekem is kéne egy hajvágás...

Nyugi kapizsgáltam a csaj dolgotXDJa,én is az vagyokXDEhh,ezt tisztáztukXD

Ha már te is bemutatkoztál akkor én is^^:

Én is Budapesti vagyok,tesóm nincs,van egy fehér kutyusom,sötétbarna szemem van és szőkésbarna hajam(EnnyiXD)

Hetalia

Valahol Franciaország és Canada közöttXDA kettő üti egymást,mindenki olyan nagyszájú!Canadának nézne,néha beszól,elfelejti a neveket,ha nem beszélek láthatatlan vagyokXD,deee...hát FrancisXD

Három

óra

alvás?

Na,szép álmokatXDAludd ki magad^^

[link]

Hány X-ed lett?XD

2010. máj. 15. 21:04
 16/1205 anonim ***** válasza:
100%

Ó, bárcsak körülöttem lenne Ivan xD.

Ha itt tartunk, akkor végülis én is simán elmennék egy Bözsinek is a fujoshi énemmel xD.

Ó, de király ez teszt :D! Most kitöltöm :D!

(x) Azért tanulod a történelmet, hogy jobban megértsd a Hetalia-t.

( ) Fangirl sikolyban törsz ki, ha meghallod a VH2 szót. (Hát, ha nem is fangörl sikolyokban, de mindenképpen a Hetalia jut eszembe róla. )

(x) Azt hiszed, hogy a Hamburger Amerika nemzeti étele. (De komolyan, ha nem a hamburger, akkor mi xD?)

( ) Több tésztát kezdtél enni Olaszország tiszteletére. (Eddig is tésztamániás voltam, de most már büszkén zabálom :D)

(x) Olaszországra gondolsz, amikor tésztát eszel, Amerikára, amikor hamburgert, Oroszországra, amikor vodkát iszol stb…

( ) Távol maradsz minden orosztól, mert attól félsz tőlük, vagy az elmezavarodottságuktól

(x) Olaszország vagy a többi ország haja szerint áll a séród (Végülis a hajam tisztára olyan, mint Litvániáé...)

( ) Meg van az egyik karakter ruhája

( ) Cosplayeltél Hetalia karaktert

(x) Gondolkodtál azon, hogy Hetalia karaktert cosplayelsz (Az jó lenne, de valszeg nem fog bekövetkezni :( )

( ) Megfenyegettél másokat, hogy elveszed a “fontos területeiket”

(x) A Marukaite Chikyuu szöveget több nyelven is el tudod mondani (Japán, meg szabadfordításban magyarul.)

(x) Tudod a szövegét a legtöbb Hetalia dalnak

(x) Van kedvenc Hetalia dalod (Tulajdonképpen az őszeset imádom :D)

( ) Készítettél Chibitalia-nak és Holy Roman Empire-nek mkc-t

( ) Megtanultál japánul, csakhogy elolvasd a képregényt

(x) Megszállottan vársz a következő részek megjelenésére

( ) Feltöltötted az egyik Hetalia számot a youtube-ra

( ) Az egyik gyerekedet Hetalia karakterek után fogod elnevezni

( ) Sikoltozol történelem óra közben

(x) Elutazol külföldre abban reménykedve, hogy találkozol a kedvenc karaktereddel (Még mindig szép lenne...)

( ) Írtál APH fanfiction-t

(x) Olvastál APH fanfiction-t

(x) APH fanartokat rajzolsz (A vázlatfüzetemben vannak, és eléggé bénák.)

( ) Földrajz dolgozatban olyan válaszokat adsz, mint “Alfred F. Jones” vagy “Arthur Kirkland”

( ) Meghatódsz, amikor a Függetlenségi Háborúról beszélnek

( ) Elmondod mindenkinek, hogy Ausztria Olaszországot maid ruhába öltöztette, amikor hozzátartozott

( ) Rákérdezel, hogy az országok tényleg összeházasodtak-e, amikor uniót kötöttek

( ) Aggódsz az ország egészségéért, amikor pénzügyileg

(x) Elordítod magad, hogy “HŐS”, amikor megemlítik Amerikát (Tök vicces volt, órán valakis szóbahozta Amerikát, én meg egyből megjegyeztem, hogy ő az én hősöm xD)

( ) Anglia nevét firkantod a füzetedbe néhány szívecskével

( ) A beszélgetés közben mindig “aru”-zol

(x) Hiszed, hogy Poroszország újra ország lesz, mert ő olyan király

(x) Hiszed, hogy Poroszország a legkirályabb ország a világon (Persze nem csak ő :D)

(x) Francis, Alfred, Matthew, Ludwig és Arthur nevekről mindig a Hetalia jut az eszedbe

( ) Vastag szemöldökű emberekkel közlöd, hogy Angliának is hasonló van

( ) Senkit sem engedsz leülni soha, mert lehet, hogy az a Busby szék

( ) Globális felmelegedés problémájára megoldásként a hatalmas hős megépítését javaslod, aki megvédi a Földet

( ) Az állatkertben próbálsz a jegesmedvékkel társalogni

(x) Követeled minden embertől, hogy egyesüljenek Oroszországgal

(x) Te már egyesültél Oroszországgal (Naná!!)

( ) Már rajzoltál félmosolyt Hello Kitty plüssökre

( ) Szerinted a háborúk viccesek

( ) Elhiszed, hogy idegenek léteznek… és Amerikával élnek

( ) Elmondod az embereknek, hogyha támadnak az idegenek, akkor Angliáért fognak menni

( ) Történelemből a jegyeid hirtelen jobbak lettek (Nem tudom, a Hetalia előtt is jó voltam töriből.)

( ) Azon vitázol, hogy ki nyerné a birkózást – Szövetségesek vagy a Tengelyhatalmak?

(x) Felemeled a kezed és felkiáltasz az órán, hogy “PASTAAAAAAAA~!” (Még szép, amikor valaki csak szóbahozza a tésztát, vagy Olaszországot, mindig ezt mondom xD)

( ) Nyilvános helyen kiáltasz fel, hogy “pastaaaaaaa~!”

( ) Napraforgókat kezdesz ültetni

(x) Nevetsz minden olyan dalon, ami az országok méretéről szólnak

(x) Hetalia hatására utána kerestél a családfának (Úgy látszik mi teljesen magyarok vagyunk xD)

( ) Olyan krém színű sálat kötsz magadnak, mint amilyen Oroszországnak van

( ) Kezdesz ráeszmélni a Kínás viccekre

( ) Utálod Észak Koreát, amiért kivették Im Yong Soo-t az animéből.

( ) Petíciót kezdeményeztél, hogy rakják vissza Észak Koreát

( ) Megcsináltad az összes Hetalia Meme-t

( ) Tudod az összes párosítást

( ) Csináltál is párosítást

(x) Azt kívánod, hogy bárcsak Roma-jii-chan lenne a nagyapád (Úgy egy harmadik nagypapa, bár olyan nem lehetséges, és furcsán néznének rám, ha megemlíteném xD)

( ) A mangában rape face-t keresel minden nap

( ) Ha paradicsomot kérsz ezt mondod: “Spanyolország! A rohadt életbe, adjál paradicsomot!”

( ) Ha zaklatott vagy mindig azt mondod, hogy “kolkolkolkolkolkolkolkol…” (Még sosem mondtam, csak gondoltam :D)

(x) Mostmár tudsz olyan országokat is mondani, amiről más nem hallott

(x) A konyhai csapok elbűvölnek téged

( ) Bármikor amikor Hello Kitty-t látsz valamin, odamész és félmosolyt firkantasz rá

( ) Elmondod az embereknek, hogy Németországot félreértették a VH2-ben

( ) Németország helyett “Doitsu-t” mondasz

( ) Elhiszed, hogy az összes osztrák egy mérges zenetehetség

( ) Megborzongsz, ha meglátod Oroszországot a térképen

( ) Van világtérképed… Amerikáról

( ) Soha nem akarsz Angliába utazni, mert félsz az ottani konyhától (Jaj, én meg most nyáron megyek... Nem, biztos lesz ott valami ehető is xD)

(x) Követeled, hogy láthasd a tündéreket és unikornisokat

( ) Átkokat szórsz azokra, akiket utálsz

( ) Nem sütsz többet mályvacukrot tábortűznél, mert félsz, hogy démont idézel vele

( ) Napokat töltesz azzal, hogy kapcsolatot keresel Németország és HRE között

( ) Arról álmodsz, hogy az országoddá változol

(x) Úgy utalsz az országok királyaira/királynőire/elnökeire stb. mint a főnökükre

( ) Készítettél OC-t olyan országokhoz, akik nem szerepeltek a Hetáliában

(x) Mostmár tudod, hogy a semleges emberek ijesztőek

( ) Kolbász helyett Wurst-ot mondasz

( ) A szemedben a Tengelyhatalmak jobban, mint a Szövetségesek

(x) Elhiszed, hogy Olaszország homivá változtatja körülötte a férfiakat (De még mennyire xD)

( ) Szülinapi kártyát készített az országoknak

(x) Tudod mit jelent a “Hetalia” (Ez mondjuk alap :D)

( ) Ha bárki megemlít valamit, válaszod rá: “Azt Koreában készítették”

( ) Dührohamot kapsz, amikor Kínára azt mondják, hogy lány (Nem kapok dührohamot, elején én is összezavarodtam)

( ) Érdekelnek a repülőgépek

(x) “Jiiiiiii” szó szerepel a szótáradban

(x) Azon gondolkozol, hogy Olaszország miért nyitja ki nagyon ritkán a szemét a mangában/animében

(x) Vastag szemöldök és az nagy orr bejön neked

( ) Minden országnak tudod a VH2-es egyenruháját

( ) Tonnaszámra gyártod a fehér zászlót

( ) Fegyverként széket és serpenyőt használsz

( ) Tudod minden ország erogén zónájának a helyét (Ú, kezd érdekelni a téma xD)

( ) Németország szent a szemedben

( ) Hatalmas területeket akarsz

(x) Minden vöröspulcsin juharlevelet akarsz látni

( ) A paradicsomot “bouno Tomato”-nak nevezed

( ) Az emberek nem említik körülötted a világ dolgait félve attól, hogy poént csinálsz belőle

( ) Napokat töltesz azzal, hogy kapcsolatot keresel két vagy több ország között

( ) Sírsz, ha felemlítik a Véres Vasárnapot

(x) A “Ve~” kimondása teljesen normális neked (Én is szoktam Veeeeeezni xD)

(x) Ha valaki mondja: “Szeretem az országomat”, a válaszod: “Ja, nagyon szexi!” (Igen, igen xD)

( ) Kinézed a hozzátok érkező francia cserediákból, hogy perverz, és láss csodát, tényleg az

( ) Már készítettél OC-t országoknak/államoknak

(x) Nem tudod röhögés nélkül kimondani a “német kolbász” szót (Most hogy igy olvasom...)

( ) A sörnek sósnak kell lennie

( ) Hogy még királyabb legyél, eldöntötted, hogy szerzel egy kismadarat a fejedre

(x) Próbálod a családodat Hetalia karakterekhez hasonlítani

(x) Gyakran megnézed Hidekaz Himaruya blogját frissekért… mégha nem is beszélsz japánul.

(x) Hidekaz Himaruya a te hősöd

(x) Sealand ország a te szemedben

(x) Tudsz extrákat mondani egyes országokról

( ) Mindig letöltöd a Hetalia számokat, ha kijönnek

( ) Ismered az összes Hetalia meme-t a könyvből

(x) Próbálod bővíteni ezt a listát az életed során

Úúúú, most meg össze kéne számolni... 42 lett. Az jó sok xD.

2010. máj. 16. 14:01
 17/1205 A kérdező kommentje:

Ááá Ivan...imádunk te komcsi köcsögXD

Hát igen,ha azt vesszük Bözsi egyesíti a magyar Fujoshi-chanokatXD

Na most énXD:

(x) Azért tanulod a történelmet, hogy jobban megértsd a Hetalia-t(Pffft...)

(x) Fangirl sikolyban törsz ki, ha meghallodd a VH2 szót(Csak magambanXD)

(x) Azt hiszed, hogy a Hamburger Amerika nemzeti étele(Igazad van,mi más lenne?XD)

(x) Több tészát kezdtél enni Olaszország tiszteletére(KomolyanXD)

(x) Olaszországra gondolsz, amikor tésztát eszel, Amerikára, amikor hamburgert, Oroszországra, amikor vodkát iszol stb…(^^)

( ) Távol maradsz minden orosztól, mert attól félsz tőlük, vagy az elmezavarodottságuktól(Egy Ivant elviselnékXD)

( ) Olaszország vagy a többi ország haja szerint áll a séród(Csak szeretném:()

( ) Meg van az egyik karakter ruhája

( ) Cosplayeltél Hetalia karaktert

(x) Gondolkodtál azon, hogy Hetalia karaktert cosplayelsz(Igazából a ruhatáramba akartam látni valamelyik ország ruhájátXD)

( ) Megfenyegettél másokat, hogy elveszed a “fontos területeiket”(Nem így,töri óra,Szovjetunió,én pedig hangosan mormogom:Oroszország elvette a fontos területeinketXD)

(x) A Marukaite Chikyuu szöveget több nyelven is el tudod mondani(Magyar,japán,olasz,német,angolXD)

(x) Tudod a szövegét a legtöbb Hetalia dalnak

(x) Van kedvenc Hetalia dalod(NA NÁ!>:(MÉG SZÉP)

( ) Készítettél Chibitalia-nak és Holy Roman Empire-nek mkc-t

( ) Megtanultál japánul, csakhogy elolvasd a képregényt

(x) Megszállottan vársz a következő részek megjelenésére

( ) Feltöltötted az egyik Hetalia számot a youtube-ra

(x) Az egyik gyerekedet Hetalia karakterek után fogod elnevezni(Akarok egy BözskétXD)

( ) Sikoltozol történelem óra közben

(x) Elutazol külföldre abban reménykedve, hogy találkozol a kedvenc karaktereddel(Nem bújhatsz el Svájc>:D)

( ) Írtál APH fanfiction-t

(x) Olvastál APH fanfiction-t

(x) APH fanartokat rajzolsz(Én is füzetbe^^)

( ) Földrajz dolgozatban olyan válaszokat adsz, mint “Alfred F. Jones” vagy “Arthur Kirkland”

(x) Meghatódsz, amikor a Függetlenségi Háborúról beszélnek(Szipp...D:)

( ) Elmondod mindenkinek, hogy Ausztria Olaszországot maid ruhába öltöztette, amikor hozzátartozott

( ) Rákérdezel, hogy az országok tényleg összeházasodtak-e, amikor uniót kötöttek

( ) Aggódsz az ország egészségéért, amikor pénzügyileg

( ) Elordítod magad, hogy “HŐS”, amikor megemlítik Amerikát(Tök jó volt amit meséltélXD)

(x) Anglia nevét firkantod a füzetedbe néhány szívecskével(CHU)

( ) A beszélgetés közben mindig “aru”-zol

(x) Hiszed, hogy Poroszország újra ország lesz, mert ő olyan király(IGEEEEN>:D)

(x) Hiszed, hogy Poroszország a legkirályabb ország a világon(Meg mindenkiXD)

(x) Francis, Alfred, Matthew, Ludwig és Arthur nevekről mindig a Hetalia jut az eszedbe(No commentXD)

( ) Vastag szemöldökű emberekkel közlöd, hogy Angliának is hasonló van

( ) Senkit sem engedsz leülni soha, mert lehet, hogy az a Busby szék

( ) Globális felmelegedés problémájára megoldásként a hatalmas hős megépítését javalod, aki megvédi a Földet

(x) Az állatkerben próbálsz a jegesmedvékkel társalogni(Kumajiro RULEZ)

( ) Követeled minden embertől, hogy egyesüljenek Oroszországgal

( ) Te már egyesültél Oroszországgal(D-d-d-d-d DE AKAROOOOK!!!

(x) Már rajzoltál félmosolyt Hello Kitty plüssökre(JajXD)

( ) Szerinted a háborúk viccesek

( ) Elhiszed, hogy idegenek léteznek… és Amerikával élnek

( ) Elmondod az embereknek, hogyha támadnak az idegenek, akkor Angliáért fognak menni

(x) Történelemből a jegyeid hirtelen jobbak lettek(Csak a VH-s leckékXD)

( ) Azon vitázol, hogy ki nyerné a birkózást – Szövetségesek vagy a Tengelyhatalmak?

(x) Felemeled a kezed és felkiáltasz az órán, hogy “PASTAAAAAAAA~!”(Inkább itthon szoktamXD)

( ) Nyilvános helyen kiáltasz fel, hogy “pastaaaaaaa~!”

( ) Napraforgókat kezdesz ültetni

(x) NEvetsz minden olyan dalon, ami az országok méretéről szólnak(OMG)

(x) Hetalia hatására utána kerestél a családfának(YAY egy Spanyol dédapuXD)

(x) Olyan krém színű sálat kötsz magadnak, mint amilyen Oroszországnak van(Miért nem lehet még egy kicsit tél???)

( ) Kezdesz ráeszmélni a Kínás viccekre

(x) Utálod Észak Koreát, amiért kivették Im Yong Soo-t az animéből.(WHY?!)

( ) Petíciót kezdeményeztél, hogy rakják vissza Észak Koreát

( ) Megcsináltad az összes Hetalia Meme-t

(x) Tudod az összes párosítást

( ) Csináltál is párosítást

(x) Azt kívánod, hogy bárcsak Roma-jii-chan lenne a nagyapád(Jó páros lennénk,egy Roma-jii-chan és egy Fél-FrancisXD)

(x) A mangában rape face-t keresel minden nap(Hehe)

( ) Ha paradicsomot kérsz ezt mondod: “Spanyolország! A rohadt életbe, adjál paradicsomot!”

( ) Ha zaklatott vagy mindig azt mondod, hogy “kolkolkolkolkolkolkolkol…”(Inkább mikor vidám vagyokXD)

(x) Mostmár tudsz olyan országokat is mondani, amiről más nem hallott

( ) A konyhai csapok elbűvölnek téged

( ) Bármikor amikor Hello Kitty-t látsz valamin, odamész és félmosolyt firkantasz rá(Csak gondolok ráXD)

( ) Elmondod az embereknek, hogy Németországot félreértették a VH2-ben

(x) Németország helyett “Doitsu-t” mondasz(Anglia helyett Igirisut,Japán helyett Nihont,Olaszország helyett Itariát...)

(x) Elhiszed, hogy az összes osztrák egy mérges zenetehetség(Heeee~)

( ) Megborzongsz, ha meglátod Oroszországot a térképen

( ) Van világtérképed… Amerikáról

( ) Soha nem akarsz Angliába utazni, mert félsz az ottani konyhától(Sok sikert a gyomrodnakXD)

(x) Követeled, hogy láthasd a tündéreket és unikornisokat

( ) Átkokat szórsz azokra, akiket utálsz

(x) Nem sütsz többet mályvacukrot tábortűznél, mert félsz, hogy démont idézel vele(Rettegek...minden táborra emlékeztető dologról Igirisu hangja jut eszembe...)

( ) Napokat töltesz azzal, hogy kapcsolatot keresel Németország és HRE között

( ) Arról álmodsz, hogy az országoddá változol

( ) Úgy utalsz az országok királyaira/királynőire/elnökeire stb. mint a főnökükre

( ) Készítettél OC-t olyan országokhoz, akik nem szerepeltek a Hetáliában

(x) Mostmár tudod, hogy a semleges emberek ijesztőek(...)

(x) Kolbász helyett Wurst-ot mondasz(Hülyének is néznek néhaXD)

( ) A szemedben a Tengelyhatalmak jobban, mint a Szövetségesek

(x) Elhiszed, hogy Olaszország homivá változtatja körülötte a férfiakat(IGEN!TELJES MÉRTÉKBEN)

( ) Szülinapi kártyát készített az országoknak

(x) Tudod mit jelent a “Hetalia”(Igen,alap^^)

( ) Ha bárki megemlít valamit, válaszod rá: “Azt Koreában készítették”

( ) Dührohamot kapsz, amikor Kínára azt mondják, hogy lány(érdekes,én azonnal láttam hogy fiú^^"

( ) Érdekelnek a repülőgépek

(x) “Jiiiiiii” szó szerepel a szótáradban(Meg a NiyoniyoniXD)

(x) Azon gondolkozol, hogy Olaszország miért nyitja ki nagyon ritkán a szemét a mangában/animében(Pedig olyan szemei vannak hogy Doitsu a meeting közepén feldobná az aztalra és...)

(x) Vastag szemöldök és az nagy orr bejön neked(<D)

(x) Minden országnak tudod a VH2-es egyenruháját

( ) Tonnaszámra gyártod a fehér zászlót

( ) Fegyverként széket és serpenyőt használsz

(x) Tudod minden ország erogén zónájának a helyét(*__*)

( ) Németország szent a szemedben

( ) Hatalmas területeket akarsz

(x) Minden vöröspulcsin juharlevelet akarsz látni

( ) A paradicsomot “bouno Tomato”-nak nevezed(Csak a dalt éneklem...Bouno tomato,bouno tomato,bouno bouno UHH!TOMATO!XD)

( ) Az emberek nem említik körülötted a világ dolgait félve attól, hogy poént csinálsz belőle

( ) Napokat töltesz azzal, hogy kapcsolatot keresel két vagy több ország között

(x) Sírsz, ha felemlítik a Véres Vasárnapot(Vheeeee<:O)

(x) A “Ve~” kimondása teljesen normális neked(A legjobb,legkifejezőbb szó a világon:D)

( ) Ha valaki mondja: “Szeretem az országomat”, a válaszod: “Ja, nagyon szexi!”(Német srác mondta,erre meg egyből Ludwigra gondoltamXD)

( ) Kinézed a hozzátok érkező francia cserediákból, hogy perverz, és láss csodát, tényleg az

( ) Már készítettél OC-t országoknak/államoknak

(x) Nem tudod röhögés nélkül kimondani a “német kolbász” szót(Nem bíromXD)

( ) A sörnek sósnak kell lennie

( ) Hogy még királyabb legyél, eldöntötted, hogy szerzel egy kismadarat a fejedre

(x) Próbálod a családodat Hetalia karakterekhez hasonlítani(Mint mindnki:P)

(x) Gyakran megnézed Hidekaz Himaruya blogját frissekért… mégha nem is beszélsz japánul(SaaaajnosD:)

(x) Hidekaz Himaruya a te hősöd(Saját zászlót neki,és legyen a neve Hidekaz Királyság,mert Ő A KIRÁLY!

(x) Sealand ország a te szemedben(^^)

(x) Tudsz extrákat mondani egyes országokról

(x) Mindig letöltöd a Hetalia számokat, ha kijönnek(Ezerrel^^)

( ) Ismered az összes Hetalia meme-t a könyvből

(x) Próbálod bővíteni ezt a listát az életed során(:D)

OMG 55XO

2010. máj. 16. 16:10
 18/1205 anonim ***** válasza:
100%

Húha, te is igazi fan vagy :D.

Erogén zónák? Mindegyiknek? Aaa, micsoda mesterfokú hetalia ismeretek xD! Ivannak hol van xD?

Rajzoltál már Hello Kittyre félmosolyt? Húha, eddig én ezt még nem kockáztattam meg xD.

Amúgy nemrég vettem meg a Mondót, mert ugye van benne egy Hetalia cikk :D. Na, szóval olvasom, és örültem annak hogy a cikkíró nem fikázta le... Egészen a második oldalig, amikor volt egy ilyen pro-kontra izé, és ott azt hittem mindjárt előtör belőlem a kolkolkolkol. Amúgy a cikk jó volt, de kihagyták a fontosabb szereplők elemzésénél Kínát, mert ugye az Axisok, meg az Allies is megvolt, csak Kína nem :(. Juj, el sem hiszed mi volt velem tegnap, ülök a vonaton, és ugye nincs hely, ahová a barátnőimmel leülhetnénk, mert mindenhol ül már valaki. Szóval különkerültünk, és én egy srác mellé ültem, aki Mondót olvasott. És vajon mit? A hetalia cikket :D. (Meg mangát, a Vízisten mennyasszonyát vagy mit, én még nem olvastam xD.) Na, szóval én meg eléggé feltűnően nézegettem az újságot, mert nekem még nem volt meg a Mondo, és "úristenhetaliacikkvanbenne" érzés fogott el xD. Szóval vigyorogtam, mint a vadalma, a srác nem értette, hogy mi van, de azért olvasott tovább. Az lett a vége, hogy megtudtam, hogy nem ismeri a hetaliat, csak érdekelte a cikk... Pedig már azt hittem, hogy még egy fan :(. Nem baj, téríteni kell xD!

Mostanában meg egyfolytában Poland MKC-jét hallgatom, nagyon jóóóó :D.

2010. máj. 16. 19:22
 19/1205 anonim ***** válasza:
100%

Nah én új szereplő vok xD de jó h kipofázhatom itt magam x3 bár van egy rakás barátom aki Hetalia fan :D

hát lássuk csak. én úgy ismertem meg, hogy az egyik barátnőmmel beszélgettünk (aki rajzművész) és megkértem h rajzoljon le valakit. elmondtam, hogy hogy néz ki, ő erre: Teljesen olyan mint Austria-san :O

én meg kérdem h az meg ki?

mondta h egy anime szereplő. én meg gondoltam egyet és rákerestem deviantart-on. aztán megtaláltam a gyűjtőnevet XD nézegettem a képeket meg minden. Akkor még volt videoplayer és ott megnéztem az első 4 részt. nem vágtam h miért 5percesek de nem érdekelt. nagyon meg tetszett :D

huha, Hungary-chan xD olyan mint én :3 bár én már elbizonytalanodtam... 1-2 ember azt mondja h olyan vok mint Ludwig. (barna hajjal (Y)... de kék szemmel ^^)

HMmm.. mit írjak még?

kedvenc jelenetek: juujj nagyon sok xD

Italia pasta-s jelenetei a legjobbak xD meg amikor Doitsu-t leégeti Róma xD wáá én akkor azt hittem h meghalok xD meg amikor Róma dörgölőzik Italia-hoz és közben mondja h: jajj az én kisunokám mennyire egy jó gyerek, meg jaj de szeretem! XD ha már Róma oji-chan. amikor énekel a parton XD. meg amikor Angliát elkapja a kaszás és akkor Amerika: jupé anglia feldobta a talpát! <3

lássuk mi van még?

kedvenc párosok: hmm.. ezen még nem sokat gondolkodtam :D

az alap GermanyXItaly <3 jaj meg mi a csajokkal amerikaXkanada-t szeretjük xD de persze angliaXamerika is alap. :D jah és TurkeyXGreece, tényleg... múltkor kerestem GermanyXTurkey-t xD nem emléxem h mit találtam xD

amiket eddig olvastam.. juj .. LUDWIG hasonmás *-* egyszer megtalálom ... *France-san elgondolkodik xD*

nah értitek.

sajna a töriórán nem tudom érvényesíteni a Hetaliat mert olyan helyen vagyunk ami nem naon Hetalia-s .. szal értitek xD mad jövőre xD

de most irodalom a király 8D pont egy orosz íróról tanultunk xD én meg beüvöltöm: VODKAAAAAAAA 8D

tanci meg néz, hogy: miről beszélsz? O_o

jah meg föci: tanci mondta h a legnagyobb gazdasági segítőnk (vagy mink) az Németország! YEEEE 8D ekkor eszembe jutott h GermanyXHungary? O.O na nee XD

bár én amikor TurkeyXHungary-t láttam -.-" pont az nap feleltem a Nándorfehérvári csatából xD

nah most több nem jut eszembe X'D majd máskor x3 remélem h a kérdésre is válaszoltam XD

2010. máj. 24. 21:48
 20/1205 A kérdező kommentje:

Ohlallla most már mi vagyunk a Bad Friends trioXDKehX)

Érdekes módon ismerted meg a hetaliát:)Tök jó,valaki aki úgy néz ki mint Austria...Húúú<D

KELL MONDO!B*MEG!NINCSX(GYORS VESZEK!De...miért hagyták ki kínát?

Oh amúgy Ivan erogén zóóóóónáááája...AZ ORRA!XDNeeem csak viccelek:3Amúgy ezt én kreáltamXDDe szerintem úgy igazán erogénzónája nincs,viszont...

Egy szadista állat.Vee~~~

Téríteni...na igenXD

Imádom Rome-jii-chantXDÉs tényleg de TÉNYLEG jó hangja van:D

Én meg PONT most kaptam rá a TurkeyxGreece-re és az AmericaxCanadára*.*RáéreztélXD

GermanyxTurkey....?°˛°Nahááááát~~

Én is csak remélem hogy újra rátalálok Ludwigra(Nyaaa~)CSAK LEGYEN NÁLAM FÉNYKÉPEZŐGÉP!Ha neked szerencséd lesz szólj^^

VODKAAAAAAAAAAAAAA!!!!LOOOOLXD

Heee~ tele vagyunk már fura párosokkal°.°

De jól van,gyűlünkXD

Fura de...nem tudom,akaratlanul csináltam Hangarii-channak egy bátyótXDPetőfi Sándor az animébenXDOlyan a haja mint neki,szabadságmániás,a neve is Sándor,csak Japánul úgy hallanám hogy Sadoru vagy valami ilyesmiXD

Nevezzük már néven egymástXDMég a végén összekeverem hogy ki ír:DValami rövid becenév...vagy a BFT tagjaiXDKi Spain,ki France,ki Prussia^^Vagy valaki más a HetaliábólX)

2010. máj. 29. 21:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!