Axis Powers Hetalia? :D
I'M BAAAAAAAAAAAAACK!!!!!!
De jó itt véééégree<3Olyan nehéz volt végre minden feladat,és/vagy hullamerevség nélkül leülni a gép elé.
Szar az élet néha.(-__-)
Kezdem Svájccal oké?:D...(Veeeeee~~kiráááályXD)
Sajnos nem találkoztam Vashal:(Ez azért kicsit szomorú volt:S
De másssal!!!HúúúúúúXD
Legyen elég annyi hogy Francis rohadt jól néz ki a valóságban isXDNa jóóó egy étterembe ültünk be,amikor megláttam hogy feláll az egyik asztaltól egy Francis hasonmás,volt borosta,kék szem,szőke haja elől a szemébe lógott...és tudom hogy jól hallottam,nem képzelődtem,de franciául beszélt(egy nővel volt szokásosanXD)Önkéntelenül elgondolkodtam:Még németet is előbb tanul mint angoltXD?
Na vissza a Hetaliához.
Hűűű de sokan vagyunk:DJó tudni^^
Kint is neteztem azért és rájöttem valamire.Nincs olyan páros az APH-ban amit ne szeretnék.Minden karakter teljesen más,ez lehet az oka.Még az AmerikaxBelarust is megkedveltemXDÉs basszus...én bírom a yuritXDFőleg a BalarusHungaryt.Ja és nemmellesleg Bözsi...
ÉN BELEZÚGTAM A SZÍNEIBE.Olyanszép.Harmonikus a sötétszőke(!)haja a zöld szemével,a rózsaszín vagy narancssárga virágokkal...ááááh:D
Mivel nem rég elég idegesítő dologban volt részem szeretném komolyra fordítani a szót.
A Deviantarton valaki azt kezdte taglalni hogy a Hetalia milyen szörnyű,és milyen kegyetlen gúnyt űz a történelemből.Hátőőő.Nem írtam neki semmit mivel nem tudok angol mondatokat szerkeszteni,de szívesen az arcába vágtam volna hogy egy szórakoztató célzatú animétől ne azt várja hogy történészeket neveljen.És két állítólag Hetalia fan meg nagy bölcsen kezdett arról beszélgetni hogy milyen borzalmasak a Fujoshik,meg hogy nem szeretik ha csak azért nézik hogy jóképű fiúkákat lássanak...szívesen beszóltam volna hogy:Válaszokat keressenek benne a történelem diplomájukhoz?Fasza...
Utálom az ilyesmit.Sajnos vannak olyan emberek akik egy teljesen ártatlan animét mint valami médiás holokausztot kezelik.Kérem,ha tiszteli a történelmet akkor tiltassa be a Family Guyt,a Hitleres vicceket,a Szovjet vicceket,Amerikát(sajnos az igazi Amerika elég tiszteletlen,persze Alfred is az,de rajta lehet röhögni,és szerethető)küzdjön a Nacionalizmus ellen,vagy valami,de ne tessenek egy teljesen komolytalan dolgot halálosan komolyan venni,úgy,hogy közben azt se tudja honnan ered az egész gyökere.Na ennyi.Kész vagyok:)
Egy másik dolog szintén DNA-ról.
Tényleg sokan utálják a Hetalia lányokat???Hát ez számomra elég hihetetlen,mivelhogy én az összeset imádom(gondolom itt is mindenki)
Röviden összefoglalva(és magyarul)
-Ukrajnát krvának nézik(Mert nagy a melle...az annyukat>:()
-Hungary a yaoi útjában áll(PruAus fanok...O.o??Nem éppen azt akarja ő is???)
-Liechtenstein és Seychelle(Gakuen Hetalia ha valaki nem tudná) Mary Sue-k(Liech azért mert szomorú a múltja és mert rajong a bátyáért,Seychelle meg azért mert két srác is harcolt érte...Nekik is az annyukatD:<!!!)
-Belarus IS a yaoi útjában áll(RoChu és RussLiet fanok...Fúúú de utállak Anticsajok:(
NEM CSAK YAOI VAN!
Én nem is tudtam hogy ilyen köcsögség is van.És csak azért mert nem fiúk???
Hát itt a link: [link]
RESPECT TO HETALIA GIRLS!
Nem tudom, jár-e erre még valaki, de azért gondoltam írok :D Én a Merengőn találtam rá, fanficek alapján - kíváncsivá tett, hogy mit keresnek országnevek egy történet leírásában (elég földrajz mániás vagyok, így érdekelt a téma). Rákerestem és szabályosan belezúgtam a sorozatba ;D Kellően beteg humorú, pont nekem való xD Görögországot imádom, bírom, hogy van egy kicsit nyugisabb karakter is, ezután jön közvetlenül Finnország, a barátnőimnek már az agyára megyek, hogy állandóan róla beszélek xD Szeretem még természetesen a két Olaszországot, Veneziano egyszerűen... xD Gondolom értitek xD Ausztria zenészként alap, hogy a kedvenceim között van, meg Kanada is az észrevehetetlenségével :D És tuti valakit kihagytam még, akit írni akartam xD
Kicsit furcsa volt elsőre, hogy lányok lettünk, de végül is aranyos ^^ Mondjuk azelőtt nem hallottam erről a nagy yaoi fanatizmusról, de így ezek után... Azóta már összefutottam jópár yaoi-rajongóval, szóval nem csodálkozom :')
Ha csak egy kedvenc párost mondhatnék, akkor Svédországot és Finnországot mondanám :D
néha ugy érzem hogy akik irnak hetalia fanteam-esek. abszolút a sztorikból meg a párosokból. jó egyikőtöket konrkétan tudom is :D
Jó ez a névtelenség.
Reisuto-t ismeritek? :D
Amúgy én is elég nagy fangirl vagyok xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!