Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Axis Powers Hetalia? :D

Axis Powers Hetalia? :D

Figyelt kérdés
Hogyan találtál rá,ki a kedvenced,miért szereted,mi a véleményed Hungary-chanról,érdekességek a sorozattal kapcsolatban...Beszéljük ki az egészet:D
2010. márc. 24. 14:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/1205 anonim ***** válasza:
100%

Petőfi Sándor mint Hungarí bátyja? x_D istenem itt halok meg helyszínen X_D am sztem az japánosan Sandoru lenne ^^(さんどる xD)

am nekem itt Riki-chan a nevem :3 az anime karakteremnek is ez a neve xD de ha naon hetalia-s név kell akkor lestoppolom Doitsu-t :3

ezen az erogén zónán most kiakadtam XD jut eszembe, hugimmal azon hülyéskedünk ugye, h Italia-nak a hajtincse az erogén zónája. és múltkor elkezdi h: "nah én most leszopom a hajtincsét" én meg: "ne de mi a p***áért? Oo"

"kíváncsi vok, h a haján élvez-e el" -.-"

természetesen nem ott XD

2010. máj. 31. 18:04
 22/1205 anonim ***** válasza:
100%

Hellóka, most már én is itt vagyok, egy jó nagy adagot késve, de itt xD! Ésésés, megszereztem a Hetalia kötetet, húha, erre nem számítottam, hogy Kína ilyen "beszédstílust" kap majd. Mondjuk érezhető volt, hogy nem lesz aru, de nem gondoltam volna, hogy így vájják ki magukat a dologból...

Bad Friends Trio, nekem tetszik :D.

Aj, te meg lestoppoltad Doitsut, ne mááááááár xD. Nem baj, nincs semmi veszve (csak lusta, és lassú vagyok xD), ha a BFT-ből kéne választanom, akkor ezer százalék, hogy Spain lennék :D. Jó leszek Antonio, de amúgy nem tudja valaki mi a vezetékneve? Banderas xD? Jó ez biztos nem :D.

És, kezdtem téríteni, az osztálytársaim között :D. Jelentem egyenlőre felkeltettem az érdeklődésüket, úgy hogy bevittem a mangát, és megkuksizták, de totál fölháborodtak azon, hogy mi szeretjük Ausztriát, mert nem igaz :(. De-de-de, olyan helyes Ausztria, nem értem. Na, nembaj, nem adom fel!! Petőfi Sándor? Kreatív :D.

Milyen kis perverz húgocskád van meg teneked xD. Jó, én ezt nem érthetem, nekem öcsém van, akit valszeg nem hoz lázba Doitsu felsőteste xD.

2010. máj. 31. 18:56
 23/1205 anonim ***** válasza:
100%

hát.... a te tesód ukrajna nagy melleire fog ráizgulni x')

am bocsi h elloptam Doitsu-t =) legalább van Spain-nünk x3

nah igen a terjesztés... én osztályomban az sajna lehetetlen ='( de legalább 1 bnőm szereti. a többi bnőm meg nem az osztálytársam xD

A most nem tudom, hogy hogyan, de az Antonio névről az a régi Nestee-s reklám jutott eszembe XD amikor a csaj ott nyafog h melege van... aztán stb X) lehet h Antonia Lopez a neve xD vagy nemtom.. ott a sok szappanopera xD

am meg mi bajuk austriával? Oo mondjuk nem a favom de azé bírom 8D főleg az a rész ütött amikor elkezdi h: most a zongorán illusztrálom a dühömet. *oké végig ment* Doitsu: hmm.. szóval a dühös chopin? XD de am télleg helyes x3 mint aa..... akit lerajzoltattam a bnőmmel XD

múltkor hugim felvilágosított h van egy anyajegy a szájánál... de én eddig észre se vettem... o.O de okéé.. xD

2010. jún. 1. 16:12
 24/1205 anonim ***** válasza:
100%
juj megvan h mia neve Spain-nek *-* Antonio Carriedo ^^
2010. jún. 1. 16:49
 25/1205 anonim ***** válasza:
100%

Arra a reklámra emlékszem! Valami borzalmas xD. Akárcsak a kis gyerekes amiben az van, hogy én úgy mondom hogy omlósz. Hogy lelőném azt is xD.

Jaj, de jó neve van Spainnek :3. Most már csak jobban fogom szeretni :).

Nem tudom, miért nem csípik Ausztriát, talán mert az Aradi vértanuk, és társaik miatt... Pedig más országok sztem többet szivattak minket :/. Az a rész jó volt :D. Én azt bírtam, mikor megtudta hogy Ita-chan fiú. Bár amikor hallottam Chibitalia MKC-jét, akkor egy percre megfeledkeztem, hogy ő fiú. Meg amúgy minden egyes résznél, amiben benne van xD.

Ó, az egy szépségpötty xD. Én amúgy elsőre kiszúrtam :D.

És, hallottátok az új endinget :D? A tecsőn fenn van a felirat nélküli, ott találtam meg, mondom, akkor megnézem, ha már így ráakadtam, és lám új ending :D. Hiányzik az MKC, ezt még szoknia kell a fülemnek, de nem rossz.

2010. jún. 2. 18:08
 26/1205 anonim ***** válasza:
100%

JJAAAAJJ NEEE.. az tényleg elmebeteg reklám... -.-" nah meg a másik kedvencem :3 amikor neki b@szódik az autónak és megsérül a térde meg a kocsi. oké. anyuci lekezeli a sebet azzal a krémmel. és az okos gyerek bekeni a sebfertőtlenítővel a kocsi oldalát *fejen csapja magát*

oh az az új ending. nekem annyira nem jön be. hugim elkezdi: KAKA AZ ÚJ ENDING!!! >.<"

am lehet h tényleg az aradi vértanús dolog miatt. de hát nah.... mások jobban szívatnak... de azt nem soroljuk most xD

uhh az a rész amit mondtál engem naon lefárasztott... xD és austria meg kotorászik a szekrényben h: új ruhákat kell vennem. =') igen chibitalia felnőtt.

amúgy én mindig elfejtem h fiú.. mármint amikor chibi xD

juujj.. hugim elkezdi h: "na vájjá.. ugye chibitalia fiú csak lány ruhában van.. akkor... O_o Shinse' Roma b.u.z.i?????? O__________O" én meg: ööööööö nem hiszem, sztem azt hitte ő is h lány ^^"

XD

am egy hülye kérdés... csak én komolyan nem tudom xD mi is az az MKC?

2010. jún. 2. 19:50
 27/1205 anonim válasza:
100%

1:réééégen volt...aszem németországos képeket kerestem akkor amikor rátaláltam...

2:Magyarország,Poroszország,Németország és Japán

3:Cuki nagyon, de utálom amikor azt mondják hogy barna haja van!NEKI SÖTÉT/KÖZÉP SZŐKE haja van bakker...csak mint fodrásztanuló...na...ez nagyon felszexuált agyilag XD

4:K*rvajó: Besz*rsz olyan minősítést kap..imádom

2010. jún. 3. 20:16
 28/1205 anonim ***** válasza:
100%
igazad van utolsó x) Hungary-channak tényleg sötét szőkés-barna haja van... de ha rajtam múlna akkor kék lenne ='D
2010. jún. 4. 16:01
 29/1205 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőmnek kint volt MSN-es képként Ausztria meg Magyarország és kérdeztem kik ők mert annyira Shikamarus én Inos (régen nagy ShikaIno fanatikus voltam) beütéstük volt, és így :D... Én u.t.á.l.o.m (nem győzöm fokozni mennyire) a boylove-t, de mégis ez a kedvenc animém, sőt ez az egyetlen anime ami érdekel :D, meg úgyis leköt a hetero párosok lávolása, pl. HungaryxPrussia, BelarusxRussia, SwitzerlandxLiechtenstein, NetherlandsxBelgium... és így tovább. Itt a vérfertőzés mániám is kitombolhatja magát, máramennyire ez az XD. Nekem a kedvenc jeleneteim, mind Oroszországosak és Angliásak (meg Amerika is) :'D<3. Én örülök, hogy Magyarország csaj lett O.O, mert olvastam, hogy mien pasi lett volna ^^"... kb. mint Lengyelország, sőt rosszabb XD. Ausztriát meg nem bírom XD.
2010. jún. 6. 13:01
 30/1205 anonim ***** válasza:
100%

austria mint shikamaru? X'D oké ez tetszett x)

juj... hugommal arról dumáltunk h BelarusXRussia ... nos.. milyen gyerekük lenne már ha ők ketten tesók? O_O

2010. jún. 6. 15:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!