Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt még olyan rajtam kívül, aki feladta az online társkeresést, mert reménytelen? 31/F
A 43-as történetet olvasva az jut eszembe,hogy " lucky man "...Az vagy,igen,mert ilyen szintű mély barátság ritkán adódik,főleg nem ezeken a portálokon.
Becsüljétek meg és szeressétek egymást,mint barátot,mint embert !
Ha négy éve az a srác,akivel hasonlóan jól indultak a találkozások, nem ijed meg saját magától,akkor egy nagyszerű embert tudhatnék én is "csak" barátomnak. De egy "csak" barát néha sokkal több örömet okoz,mint egy társ.
Na, ha lehet kérni a közelgő szülinapomra, akkor egy ilyen barátot szeretnék - a marcipános torta el is maradhat :)
F /Bp
Kérdező, menj el szakemberhez!
Nem normális a mentalitásod
Kedves Kérdező ! Több hozzászólást is írtam már a kérdéseidre, sokban hasonlóan gondolkodunk.
De azon gondolkodj el, hogy mások galádságai miatt érdemes -e magadat büntetni. Ugyanis minden ilyen magadban fortyogás,idegeskedés,rossz hangulat azért, amilyenek más melegek, hidd el nekem nem sok jót okoz lelkileg. Az idősebb " jogán " írom ezt, nem kioktatásnak szánva. Tudnék bőven mesélni én is,milyen dolgok értek a múltban és az ismerkedésben. Nem húzom fel magam, nem éri meg más miatt büntetni saját magam.
Az emberek ma ilyenek, ezen nem lehet változtatni,sajnos a többség csak rosszabb lesz. Magunk felé legyen meg az igény arra, hogy nyugtunk legyen. Ezt vagy akkor érjük el,ha lesz egy szeretetteljes kapcsolatunk, vagy akkor ha nem foglalkozunk mások olyan tetteivel, amivel bajt,vagy szomorúságot okoznak.
A szerelem egyébként elmúlik, max másfél- két év.Utána ha olyan egy kapcsolat, akkor átmegy tiszta,kölcsönös és tartós szeretetbe - persze nem nyugdíjas módon.
És ez a jó! Mert állandóan tűzben lobogni nem lehet, mert elemészt.És állandóan keseregni sem, mert az még jobban elemészt !
Kérlek, gondolkozz el ezeken és azon,hogy nem csak úgy írtam, hanem 26 év alatt megéltek alapján.Viszonyítani mindig kell és érdemes !
55 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!