Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért azonnali tiltás a válasz?
Grindrn miért megoldás az instant tiltás két esetben.
Dumálunk, majd több és több képet kér, akár teljes test, akár intim és ha nem tetszik neki rögtön tilt. Addig kulturáltan beszéltünk. Miért nem írja meg normálisan, hogy mást keres?
A másik eset amikor valakinek nyilván arc alapján sem jövök be, kulturáltan ráírok, de válasz helyett azonnal tilt.
Nem írtam már rá többször, nem lehet zaklatás.
Mert kb. azokkal szokás így eljárni, hogy tiltjuk.
Én két esetben tiltok (hogy ne legyen sok chatem, csak a tényleg működőképesek):
- nem ír vissza (ne reménykedjek, nehogy plátói dolog legyen részemről),
- megbeszéltük, hogy nem vagyunk egymás esetei, lezártuk a beszélgetést.
Én meg szoktam várni, van-e valamilyen vége, vagy ha nincs, tiltás előtt közlöm. Szerintem így emberséges, és nem adunk egymásnak fikarcnyi reményt sem.
Nekem kicsit más volt:
Nekem is volt ilyen hogy szószerint könyörgött már egy éve lassan a srác, hogy találkozzunk.
Előtte csak írogatott.
Mindig mondtam jó,de ő lemondta hogy dolga van mikor odaértem a tali helyére . Szerintem szivatott.
Jó végén összejött taliztunk,csak mondom kopjon már le mert könyörgött a farokért Akart is ezt azt.
A végén még ő tiltott le a tali után.
A gyerek 140kg volt,nagyon túlsúlyos,akkora egóval meg önteltséggel mint egy ház,egy nagyon helyes srácnak hiszi magát!Gondoltam előtte jófej. Ha még annál is hülyébb mint most, még el is hiszi hogy jól nézz ki. Mint egy csaj olyan volt a viselkedése,járása,beszédje. És sajnos egy krva volt,de nem akadt neki senki. Barátnői vannak csak,együtt néznek,szólogatnak be mindenkinek, egyszerűen hányinger banda.
Amúgy van egy "haverja" aki szintén ugyanúgy azt csinálja hogy elhív talira embereket majd letilt és ha naiv vagy ezt eljátssza párszor. Ismerik is egymást,tuti direkt szivatják az embereket. Végén sok ilyen eset után megfogtam kamuprofilról,de azt mondta emiatt feljelent és fizethetek 500.000 forint bírságot. (Mondom mivan???)
Még ha jól is nézne ki mindkettő de nem! Ezzel a viselkedéssel,testalkattal,kinézettel kizárt. Szegényeken látszódik a szemükön arc mimikájukon hogy valami nincs rendben. És ismerőseim is ezt mondták akik összeakadtak velük hogy valószínűleg mentálisan sérültek. De ennek ellenére megadtam az esélyt nekik. Okés ha nem itelkezünk kinezet alapján,de akinek ekkora az egója hogy mindenkit lefikáz,átver,az megérdemli hogy visszakapja amit ő ad!
Na itt tartunk jelenleg a társkeresőkön,hogy az ilyeneknek is már egy ken baba kéne vagy még az se csak kamuznak ez a fétisük.🤢🤢
Ha varosbeli vagy ezt a két defektet kerüld! Lehet hosszúra sikeredett.
Nem szeretne veled további beszélgetést folytatni és így próbálja megelőzni, hogy rosszabb helyzetekig fajuljon.
Pl. Nem szeretne neked egyszer csak olyat beírni, amivel tényleg megbánt téged.
Nekem például az a fura, hogy bekövettem 3 lányt az instagramon és csakúgy egyszer csak köddé vált számomra az instagram profiljuk, nem tudok többet rájuk keresni pedig én sem zaklattam őket, hanem csak szimplán bekövettem nekik az instagram profiljukat és nekem is a semmiből puff egy tiltás.
Lehet a lányok így próbálják elkerülni, hogy rájuk írjunk ismerkedés céljából és hogy a képeik között kukucskáljunk.
Nem akarja folytatni vagy el sem kezdeni értem én is.
De miért nem írja akkor meg.
Ez valahol a másik emberrel szemben mocskos és megalázó.
Az pedig, hogy éppen csak ráírok, normálisan, miért jár instant tiltással? Ha nem jövök be neki, akkor is miért kell?
5: Hidd el van olyan is akiket ha már megnézel akkor is tiltanak.
Az ilyenek önimádók,bunkók és a szőke szexistent keresik de ugy se találják meg...
Kis puncis csücsörítős páwa gyerekek az ilyenek..
Természetesen 3-4 éves profilképpel javarésze 😂😂
Le kell xarni az ilyet.
Nem mondanám, hogy ők az ilyenek.
Nem is biztos, hogy meg tudnám határozni, hogy kik, de akkor már inkább a huszon-harmincas izmos jó pasik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!