Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alkalmi (szex) találkozó előtt mit szoktatok előre megbeszélni, akár online, akár személyesen még az aktus előtt? Mit érdemes?
Az gondolom alap, hogy ki lesz aktív és passzív. Durvábban vagy gyengédebben szeretnétek-e. Legyen-e csókolozás?
Illetve, gondolom azt is érdemes tisztázni, hogy legyen-e egyáltalán anális szex vagy csak orál/más?
Fétisek, egyéb perverziókat is meg szoktátok beszélni? Például valakinek láb fétise van, és szeretné szex közben a partner lábát nyalogatni mondjuk, hogy ne érje meglepetésként, előre mondjátok?
Legyen óvszer, síkosító, és kinél?
Vigyen-e valaki valami italt.
Mennyi időtök van rá.
7-es válaszolónak. Egy kapcsolatban a szex is nagyon fontos. Ha ott nincs meg az összhang, akkor abból nem lesz tartó, boldog párkapcsolat. Nyilván nem ezzel a témával kell indítani, de igenis meg kell beszélni még az elején, hogy ki mit szeret, milyen vágyai, esetleg fétisei vannak, amihez a másik vagy tud alkalmazkodni, vagy ő is pont ugyanarra vágyik, vagy nem, és akkor lehet tovább menni békével. Úgy érzem neked nagyon nincs tapasztalatod ilyen téren.
Alap, hogy az elején tisztázzuk, ki melyik szerepet szereti (aktív, passzi, uni) , kinek mi fér bele. Pl. vannak full aktívok/passzívok, akik orálisan is csak az egyik oldalt szeretik. Illetve valaki a BDSM szexet szereti, de szeretne párkapcsolatot. Nyilván ezt az elején tisztázni kell, hogy ne érje meglepetés a másikat, mielőtt komolyabb rá fordul, mert lehet ő nem szeretné azt a fajta szexet.
Nem a szexre kell helyezni a hangsúlyt, de egy fontos téma.
Én például teljesen passzív vagyok. Hiába ismerkedek egy aktív fiúval, ha ő szeretné orálisan kenyeztetni engem. Sőt, belefutottam már ilyenbe, és nem is lett tartós kapcsolat, mert szexuálisan nem volt meg közöttünk az összhang.
8-as: nem vagyok szűz, csak nem szoktam alkalmizni, és kíváncsi voltam. Nyilván az a cél, hogy mindkét félnek jó legyen. És mivel sosem csináltam ilyet, nem tudhatom, hogy szokták ezt a tapasztaltak 🤷🏻♂️ Ezért kérdezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!