Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alkalmi (szex) találkozó előtt mit szoktatok előre megbeszélni, akár online, akár személyesen még az aktus előtt? Mit érdemes?
Figyelt kérdés
Az gondolom alap, hogy ki lesz aktív és passzív. Durvábban vagy gyengédebben szeretnétek-e. Legyen-e csókolozás?
Illetve, gondolom azt is érdemes tisztázni, hogy legyen-e egyáltalán anális szex vagy csak orál/más?
Fétisek, egyéb perverziókat is meg szoktátok beszélni? Például valakinek láb fétise van, és szeretné szex közben a partner lábát nyalogatni mondjuk, hogy ne érje meglepetésként, előre mondjátok?
Legyen óvszer, síkosító, és kinél?
Vigyen-e valaki valami italt.
Mennyi időtök van rá.
2023. ápr. 2. 08:54
11/14 anonim válasza:
Tervmániás vagyok, nekem mindent előre tudnom kell, különben pánikolok.
12/14 anonim válasza:
Egyet nem értek: hogy lehet megcsókolni azt, akibe nem vagyok szerelmes???
13/14 A kérdező kommentje:
Hát, nagyon vonzódsz hozzá szexuálisan, és kívánod a testét.
2023. ápr. 3. 08:49
14/14 anonim válasza:
13-as igen, szeretem elore megbeszelni a dolgokat, hogy tudjuk mire szamithatunk. Kinek mi az elvarasa az fontos. Pl ha nem akarok dugni nem talalkozom olyannal aki csak azt akarja. Neki se jo. Nekem se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!