Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt még olyan rajtam kívül, aki feladta az online társkeresést, mert reménytelen? 31/F
Ne haragudj én egy ki b a szót
Jót nevettem.
Ha 1 évet írtál volna megértem
Ne feszülj rá egyáltalán, élvezd a nyarat van aki csak 1hét után válaszol mert így teszteli hogy mennyire komoly a személy.
Kis személyes tapasztalatomból
Vannak sokan akik lövik a farokképeket és ezzel tesztelik
Mit szól hozzá a kiszemeltjük, vagy épp hamis fotókkal, utána egy másik profilról eredeti fotóval jelentkeznek.
Ha új regisztrált vagy a Rómeón akkor meg aki valóban kapcsolatot keres rád se fog írni pár hónapig mert úgy is tele vagy kéretlen üzenetekkel.
És tudja hogy el veszne nálad a nagy tömegben😉
Mármint Budapest és környékén ezt tapasztalatom.
Mikor 2éve regisztráltam napi szinten 100fő írt rám, kB 1hónapig és azt hittem én vagyok valami sztár, de mind titkos kis sutyerák volt, 1 sem mert találkozni.
Most tartok ott hogy alakul valami Szex kapcsolatból 😉
Egy kalappal
Kb 5 éve keresgélek... Nem mondom hogy nincs siker élmény de második harmadik tali már tutira nincs. Mind a hotbull planetrome grindr vagyaid tele van fa.zverő emberekkel akik ismerkedés gyanánt ki.erik a fa.zt és örökre eltünnek vagy csak törlik magukat.😆😆
Nem hinnéd el mennyi ember van már a tiltó listámon. 😆😆😆
Akkor én is ideírom,hogy budapestiként hat éve szeretnék társat találni.
Na ott is van az egész, a vágy szintjén..
Egy év, az nagyon kevés idő sajnos, kedves Kérdező ezzel számolnod kell. Meg a sok "érdekességgel" ami folytonosan ér majd ezeken a platformokon.
A meleg társkeresők határozottan inkább szexpartnerkeresők. Nem kizárt, hogy találsz esetleg egy értelmes alakot is fennt, viszont a nagy átlagra ez jellemző.
Személy szerint jelenleg egy olyan fázisban vagyok, hogy akármennyire is szeretném ha találnék egy értelmes személyt, akivel össze is illünk, azonban nincs kedvem és erőm tovább kutakodni. Így pl már el is kezdtem tervezni egyedül a jövőt - sajnos, vagy nem sajnos. Aztán még simán lehet, hogy szembejön velem az igazi.
Neked viszont kitartást és sok szerencsét ha úgy döntesz még tovább folytatod és nem adod fel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!