Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi lehet a "probléma" a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a "probléma" a korosabb (25+) szűz lányoknál..?

Figyelt kérdés

Aki aszexuális vagy komolyabb betegsége van, ami akadályozza ebben azoknál érthető, de aki vágyik a szexualitásra és meg is tehetné az miért nem csinálja?

Én magam is szűz vagyok még, de (27 éves) fiúként és nagyjából tudom, hogy nálunk mi áll a háttérben. De a nők máshogy működnek és élnek, pl.: jóval nagyobb számukra a felhozatal, több bókot kaphatnak így önbizalomhiányuk is kevésbé lehet és nem igazán vannak teljesítménykényszer alatt, stb.

Olyan fura, hogy sok fiú "küszködik", hogy elveszíthesse, sok lány pedig a megannyi lehetőség egyikével sem él.

Vagy tévedek? Világosítsatok fel! Tényleg nem értem...

márc. 5. 08:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/85 anonim ***** válasza:
66%
77-es kommentedben írtad, hogy van barátság. De nyilván most összehazudtam neked valamit gyorsan, mert az életem múlik azon, hogy meg tudlak-e győzni, hogy szerelem ≠ szex + haverkodás.
tegnap 16:43
 82/85 anonim ***** válasza:
66%
Kieg.: Ha valami ütközik a valóságról alkotott képeddel, attól még lehet igaz/valós (mint pl. ebben az esetben). Ha ezt kizárod, mint lehetőséget, az nem fog téged közelebb vinni a világ megértéséhez. Akkor érdemes kérdezned, ha készen állsz elfogadni a válaszokat.
tegnap 16:54
 83/85 anonim ***** válasza:
66%

Nem is csoda hogy szuz vagy, remelem egy nő se fog hozzaderni meg bottal se és szuz is maradsz életed vegeig

Ilyen hozzaallassal egy not se erdemelsz

tegnap 18:37
 84/85 anonim ***** válasza:
32%

Látod kérdező, majd ha belátod, hogy egy párkapcsolatban nem is kell szexelni, akkor bepróbálkozhatsz valamelyik aszex feminista szájhősnél innen, hátha méltóztatna elfogadni téged kiszolgálószemélyzetnek és lelki szemetesládának, mert a macskája nem eléggé empatikus.

Ezt akarod?

Nekem teljesen egyértelmű, hogy a párkapcsolat nem egyetlen, de leghangsúlyosabb és lényegi eleme a férfi és nő intim viszonya, beleértve a rendszeres és mindkét fél számára örömet, semmihez nem fogható kapcsolódást és beteljesülést adó szexet. Amíg a fittség és az egészség megengedi. Szerencsére van elég olyan nő, aki velem egyetért ebben.

Kérdező, amelyik nő mást gondol, te nem azt keresed. Ő sem téged keres, hanem valakit, akit szexmegvonással függőségben tartva kihasználhat.

tegnap 23:12
 85/85 anonim ***** válasza:
Senki nem mondta, hogy egy kapcsolatban nem is kell szexelni. Azt mondom, hogy egy valamire való kapcsolat alapja a mély szeretet, az együvé tartozás, a feltétel nélküliség, a szex meg csak következik ezekből (hiszen vágyom rá, hogy testileg-lelkileg eggyé lényegüljek azzal, aki nekem a világot jelenti), nem pedig a fő motiváció, aminek a szem előtt tartásával állsz neki ismerkedni és sodrod magad bele egy kapcsolatba. Ha nektek minden érzelmi szükségleteteket ki tudják elégíteni a haverok, a "szerelem" meg csak egy a sok haver közül, annyi különbséggel, hogy lehet vele dugni, akkor lelketek rajta, de nem hiszem, hogy ettől én férfiakat kihasználó aszex feminista lennék, se Disney főgonosz, vagy nemtom minek láttok, egyszerűen csak érzelmes vagyok, és olyan párt is akarok, nem olyat, akinek a szex a lényeg, a többi meg körítés.
ma 00:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!