Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi lehet a "probléma" a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a "probléma" a korosabb (25+) szűz lányoknál..?

Figyelt kérdés

Aki aszexuális vagy komolyabb betegsége van, ami akadályozza ebben azoknál érthető, de aki vágyik a szexualitásra és meg is tehetné az miért nem csinálja?

Én magam is szűz vagyok még, de (27 éves) fiúként és nagyjából tudom, hogy nálunk mi áll a háttérben. De a nők máshogy működnek és élnek, pl.: jóval nagyobb számukra a felhozatal, több bókot kaphatnak így önbizalomhiányuk is kevésbé lehet és nem igazán vannak teljesítménykényszer alatt, stb.

Olyan fura, hogy sok fiú "küszködik", hogy elveszíthesse, sok lány pedig a megannyi lehetőség egyikével sem él.

Vagy tévedek? Világosítsatok fel! Tényleg nem értem...

márc. 5. 08:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/85 anonim ***** válasza:
39%
*nekem=neked
tegnap 15:44
 72/85 A kérdező kommentje:
Ember! A barátnő nekem arra "kellene", hogy lelkileg egészséges férfi módjára ki és meg tudjam élni a szexualitásom érzelmeket is beleértve, ezért még ha csak összejárnánk, akkor is érdekelne, hogy mi van vele, tehát napi szinten kommunikálnánk és adott illetve elvárt a hűség. Tehát szerelemre vágynék elsősorban, aminek része a szex is vagy fordítva is érthető, mindegy. De úgy nem kell "barátnő", hogy csak társalgunk meg vagyunk egymásnak, mert azt tudja egy haver is. Érthető már?
tegnap 15:54
 73/85 A kérdező kommentje:
Tényleg ennyire nagy a sötétség a nők elméjében a férfiak hozzáállását tekintve és fordítva is talán?
tegnap 15:57
 74/85 anonim ***** válasza:
64%
Majd térjünk már erre vissza akkor, légyszi, ha lesz valami tapasztalati jellegű megélésed is a szerelemről, vagy arról, hogy mit jelent, ha van egy társad. Ha már felhoztad az aszexuális embereket, mit gondolsz, köztük miért vannak rengetegen, akik szexmentes *párkapcsolatban* élnek, nem csak haverjaik vannak? Vagy miért maradnak együtt párok akkor is, ha valamiféle eü-i helyzet tartósan ellehetetleníti köztük a szexet? Én rajtad érzem az eltájoltságot, szóval elég merész tőled, hogy A Férfiak nevében nyilatkoztatod ki, hogy hogyan működtök, mikor kb. csak fantáziálsz a nőkről.
tegnap 16:16
 75/85 A kérdező kommentje:
Mesélj már akkor, mondjuk a nemedet is megírhatnád a sok okítás mellé.
tegnap 16:18
 76/85 anonim ***** válasza:
55%
Miért, ha nő vagyok, akkor bele se ugassak? Kíváncsi lennék, hány értelmes, elmélyült beszélgetésed volt eddig nőkkel úgy összesítve életed folyamán. (Igen, nagyon durvát fogok mondani: lehet egy nővel jó és közeli viszonyt ápolni úgy is, ha soha nem dugod meg.)
tegnap 16:26
 77/85 A kérdező kommentje:
Persze, hogy lehet, ha egyik sem tekint a másikra potenciális partnerként vagy tényleg aszexuálisak. Na és akkor? De ez még nekem továbbra is barátság és nem párkapcsolat...
tegnap 16:30
 78/85 A kérdező kommentje:
A "dugás" teszi azzá az elmélyült beszélgetéseken felül, szerintem.
tegnap 16:31
 79/85 anonim ***** válasza:
39%
Én dugtam egy ellenkező nemű barátommal. Nem lettünk szerelmesek, nem jöttünk össze, barátok vagyunk most is. Van rá megfejtésed?
tegnap 16:35
 80/85 A kérdező kommentje:
Nem is akarlak fejtegetni, pláne hogy azt sem tudom mennyi igaz azokból, amit írsz. De valahonnan biztos ered a mondás, hogy "férfi és nő között nincs barátság"...
tegnap 16:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!