Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi lehet a "probléma" a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a "probléma" a korosabb (25+) szűz lányoknál..?

Figyelt kérdés

Aki aszexuális vagy komolyabb betegsége van, ami akadályozza ebben azoknál érthető, de aki vágyik a szexualitásra és meg is tehetné az miért nem csinálja?

Én magam is szűz vagyok még, de (27 éves) fiúként és nagyjából tudom, hogy nálunk mi áll a háttérben. De a nők máshogy működnek és élnek, pl.: jóval nagyobb számukra a felhozatal, több bókot kaphatnak így önbizalomhiányuk is kevésbé lehet és nem igazán vannak teljesítménykényszer alatt, stb.

Olyan fura, hogy sok fiú "küszködik", hogy elveszíthesse, sok lány pedig a megannyi lehetőség egyikével sem él.

Vagy tévedek? Világosítsatok fel! Tényleg nem értem...

márc. 5. 08:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/85 A kérdező kommentje:

Írhatsz amit akarsz, de ha én el vagyok tájolva a női oldallal kapcsolatban, akkor te is nagyon a férfiak életét tekintve... Kérdés, ha minden lány így állna hozzá és csak a rosszat látná a férfi társadalomban, mennyi vénkisasszony lenne. Sok!

Még annyit elmondanék, hogy a pasinak sem lesz feltételnül "jó estéje" ha a lány ennyire arrogánsan áll hozzá, mint mondjuk te.

márc. 6. 12:03
 42/85 anonim ***** válasza:
64%
Én nem a pasikhoz állok arrogánsan, hanem ahhoz az eszmefuttatáshoz amit te leírsz, meg hogy nem érted, hogy a nőknek sincs kikövezve az élete és nem szexelnek akárkivel akármikor csak úgy amikor kedvük tartja.
márc. 6. 12:36
 43/85 anonim ***** válasza:
19%
Ha kedvük tartja, miért nem szexelnek? Mégsem tartja kedvük?
márc. 6. 12:39
 44/85 A kérdező kommentje:

Nem vagy arrogáns? Hisz a mondandódban csak magad szemszögéből nézted az egészet, holott a szex és a párkapcsolat is két emberről szól. Nem beszélve arról, hogy az "útszéli melóst" egy kalap alá vetted az igénytelen és/vagy tahó pasikkal, mintha mindegyik az lenne.

Én azt tapasztalom, hogy az olyan nő, aki vonzó és/vagy szexuálisan tettre kész, illetve normális libidóval rendelkezik az nem lesz szűz húszas évei közepe/vége felé már. De biztos vannak kivételek...

márc. 6. 12:54
 45/85 anonim ***** válasza:
62%
Ahány nő, annyiféle...
márc. 6. 13:07
 46/85 anonim ***** válasza:
0%
A nőknek nem annyira fontos a szex mint a férfiaknak
márc. 6. 14:29
 47/85 anonim ***** válasza:
21%

Ezek a "nem szexelek akárkivel, várom az igazit, majd ha kötődök is hozzá, addig nem teszem szét a lábamat" huszonéves nők 15 év múlva, egyedül (+macskával) élve járnak majd ide panaszkodni, hogy milyen szemetek a pasik, mert negyvenes nő már nem is kell nekik.

Ha egy fiatal nőben nincs igény a szexre, ott valami gond van.

márc. 6. 14:36
 48/85 anonim ***** válasza:
22%
Lehet hogy van igény és tud válogatni is mert egy nore 500 ferfi jut
márc. 6. 14:41
 49/85 anonim ***** válasza:
23%

Amelyik fiatal nő szexelni akar, annak van alkalma rá, és csinálja is.

A többi meg nem akar, mert valami gondja van.

márc. 6. 14:47
 50/85 anonim ***** válasza:
65%
Nemcsak a szex korul forog a vilag
márc. 6. 15:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!