Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi lehet a "probléma" a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a "probléma" a korosabb (25+) szűz lányoknál..?

Figyelt kérdés

Aki aszexuális vagy komolyabb betegsége van, ami akadályozza ebben azoknál érthető, de aki vágyik a szexualitásra és meg is tehetné az miért nem csinálja?

Én magam is szűz vagyok még, de (27 éves) fiúként és nagyjából tudom, hogy nálunk mi áll a háttérben. De a nők máshogy működnek és élnek, pl.: jóval nagyobb számukra a felhozatal, több bókot kaphatnak így önbizalomhiányuk is kevésbé lehet és nem igazán vannak teljesítménykényszer alatt, stb.

Olyan fura, hogy sok fiú "küszködik", hogy elveszíthesse, sok lány pedig a megannyi lehetőség egyikével sem él.

Vagy tévedek? Világosítsatok fel! Tényleg nem értem...

márc. 5. 08:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/85 anonim ***** válasza:
43%
Noknek se konnyu mert mivan ha megismerkedik egy sraccal és kiderul rola hogy egy eroszakos barom?
tegnapelőtt 06:35
 62/85 A kérdező kommentje:
Rossz az, aki rosszra gondol... Ja a nőknek se könnyű, de valahogy még mindig azt érzem, hogy könnyebb.
tegnap 07:12
 63/85 A kérdező kommentje:
Nekem a szex az elsődleges motiváció az ismerkedésre, de az más kérdés hogy olyannal nem menne, akit nem kedvelek a személyisége miatt is, és ugyanígy visszafelé is.
tegnap 07:14
 64/85 anonim ***** válasza:
55%
Pont ez a baj hogy szexxel inditasz
tegnap 10:34
 65/85 anonim ***** válasza:
44%

Miért, mi kellene hogy motiválja a férfit egy nővel folytatott ismerkedésre?

Sakkozni a cimborákkal is lehet, ahhoz nem kell párkapcsolat.

tegnap 10:56
 66/85 anonim ***** válasza:
52%

Na ezert vagy szuz mert csak szexre kellenek neked a nők

Akkor nemtudom miert nem mesz prostihoz fizetsz és kesz nemkell romantikázni

tegnap 11:01
 67/85 anonim ***** válasza:
Főleg az önbizalomhiány, akkor is, ha nem lenne rá okuk. Én már idősebb vagyok, és nem is szűz, de ha megnéznek, vagy rám mosolyognak, lesütöm a szemem, egyszerűen zavarba jövök. Nem tudok flörtölni, béna vagyok. Ezért csak az online ismerkedés megy, és az első élő találkozó borzalmasan stresszel. Pedig szép vagyok és csinos. De valamiért zavar ha megnéznek és elutasító vagyok, pedig nem akarok az lenni.
tegnap 12:56
 68/85 A kérdező kommentje:
Én nem tudom, hogy miért kell kiforgatni a szavaim... Amúgy meg voltál már prostinál? Mert ha nem, akkor nem is tudom milyen alapon ajánlgatod nekem. Egyébként meg az alapján ahány választ írogattál már össze-vissza a kérdésem alá, én is ajánlhatnék neked pszichológust/pszichiátert... Csak engem pont nem érdekel, szíved joga, hogy mit csinálsz.
tegnap 15:28
 69/85 A kérdező kommentje:
Az szerintem is egyértelmű kellene, hogy legyen, hogy férfit és nőt alapvetően a szexualitás vonz össze, kivétel ha egyiket sem érdekli egyáltalán a szex, de az olyan meg lehet, hogy megvan pár nélkül, mert helyettesítik szinte teljes mértékben a barátok. Az már más kérdés, hogy sok más dolognak is passzolni kell, hogy tartós legyen egy párkapcsolat, de vitathatatlan, hogy a szexualitás megélése az elsődleges motiváció szinte mindenkinél, még nők legnagyobb részét is beleértve. Nem is lehet más, hisz a közösülés, ha visszatekintünk az őseinkre, akkor a gyermekvállalással volt egyenlő.
tegnap 15:34
 70/85 anonim ***** válasza:
64%
Ember, ha nekem a szex miatt kell párkapcsolat, mert minden másra ott vannak a barátok, akkor neked nem párkapcsolat kell, hanem valaki, akivel összejársz időnként dugni, aztán mindenki megy a maga dolgára. Szerintem ennek kéne egyértelműnek lennie.
tegnap 15:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!