Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi lehet a "probléma" a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a "probléma" a korosabb (25+) szűz lányoknál..?

Figyelt kérdés

Aki aszexuális vagy komolyabb betegsége van, ami akadályozza ebben azoknál érthető, de aki vágyik a szexualitásra és meg is tehetné az miért nem csinálja?

Én magam is szűz vagyok még, de (27 éves) fiúként és nagyjából tudom, hogy nálunk mi áll a háttérben. De a nők máshogy működnek és élnek, pl.: jóval nagyobb számukra a felhozatal, több bókot kaphatnak így önbizalomhiányuk is kevésbé lehet és nem igazán vannak teljesítménykényszer alatt, stb.

Olyan fura, hogy sok fiú "küszködik", hogy elveszíthesse, sok lány pedig a megannyi lehetőség egyikével sem él.

Vagy tévedek? Világosítsatok fel! Tényleg nem értem...

márc. 5. 08:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/84 anonim ***** válasza:
92%
A neveltetés, a vallás, a magas "léc", lelki, vagy testi problémák. Ahány ember annyi probléma m
márc. 5. 09:11
 2/84 anonim ***** válasza:
84%
Én egy anno 23 éves ismerősöm esetében tudok csak nyilatkozni, az ő esetében a tanulás volt a kezdeti oka, meg a tapasztalat hijján kialakult érdeklődés-hiánya. Aztán megszerezte az első tapasztalatait, utána pedig szó szerint rákapott az ízére. ;)
márc. 5. 09:14
 3/84 anonim ***** válasza:
71%
Gyerekkori rossz élmények, fél a teherbeeséstől, fél hogy csak kihasználják stb
márc. 5. 09:31
 4/84 anonim ***** válasza:
93%
Mert nem beszélsz nőkkel, csak képzelegsz arról, hogy milyen lehet a helyzetükben lenni. Nőnek is lehet önértékelési zavara, kapcsolatteremtési nehézségei, gátlásai, szociális fóbiája, illetve lehet, hogy akikkel esélye lenne megélni a szexualitást, azok őt nem vonzzák. Sőt, még az is lehet, hogy érzelmi kapcsolódás nélkül nem kívánnak meg egy férfit elégséges mértékben, viszont nem jutnak el odáig egy pasival, hogy ez a kötelék létrejöjjön.
márc. 5. 09:53
 5/84 anonim ***** válasza:
69%
Pszichés problémák, vagy tényleg annyira ronda. Ez utóbbi ritkább. Inkább csak igénytelen, de ott általában pszichés problémák vannak.
márc. 5. 10:38
 6/84 anonim ***** válasza:
58%
Főként a prűd neveltetés, és a vallási tévképzetek.
márc. 5. 11:19
 7/84 anonim ***** válasza:
48%

Tapasztalat hiánya,félősség stb.

Szűztelenítettem már 30 plusszos nőket is.

márc. 5. 11:31
 8/84 anonim ***** válasza:
77%
Megszokás
márc. 5. 12:08
 9/84 A kérdező kommentje:

Akkor ezt úgy érthetem, hogy az eddig felsoroltak közül bármelyik erősebb az adott nőben, mint maga a vágy? Lehet, hogy sokszor még az illető sem tudja magáról, hogy miért is alakul így a szexuális élete?

Én a megszokást és prűd neveltetés annyira nem hiszem, hogy ok vagy akadály lenne, ha tényleg van igénye a szexre.

márc. 5. 14:47
 10/84 anonim ***** válasza:
77%

Ha elég frusztrációt neveltek bele, akkor "önként" nem akar szexelni.

Az nem úgy van, hogy egyszer csak jön az igény, és az illető az egész addigi neveltetését és traumáit egyszeriben hátrahagyva szabadon megéli a szükségleteit.

márc. 5. 14:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!