Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a "probléma" a korosabb (25+) szűz lányoknál..?
Aki aszexuális vagy komolyabb betegsége van, ami akadályozza ebben azoknál érthető, de aki vágyik a szexualitásra és meg is tehetné az miért nem csinálja?
Én magam is szűz vagyok még, de (27 éves) fiúként és nagyjából tudom, hogy nálunk mi áll a háttérben. De a nők máshogy működnek és élnek, pl.: jóval nagyobb számukra a felhozatal, több bókot kaphatnak így önbizalomhiányuk is kevésbé lehet és nem igazán vannak teljesítménykényszer alatt, stb.
Olyan fura, hogy sok fiú "küszködik", hogy elveszíthesse, sok lány pedig a megannyi lehetőség egyikével sem él.
Vagy tévedek? Világosítsatok fel! Tényleg nem értem...

Tapasztalat hiánya,félősség stb.
Szűztelenítettem már 30 plusszos nőket is.
Akkor ezt úgy érthetem, hogy az eddig felsoroltak közül bármelyik erősebb az adott nőben, mint maga a vágy? Lehet, hogy sokszor még az illető sem tudja magáról, hogy miért is alakul így a szexuális élete?
Én a megszokást és prűd neveltetés annyira nem hiszem, hogy ok vagy akadály lenne, ha tényleg van igénye a szexre.

Ha elég frusztrációt neveltek bele, akkor "önként" nem akar szexelni.
Az nem úgy van, hogy egyszer csak jön az igény, és az illető az egész addigi neveltetését és traumáit egyszeriben hátrahagyva szabadon megéli a szükségleteit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!