Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az miért probléma a lányoknak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért probléma a lányoknak, ha egy fiú szűz és hamar elélvez?

Figyelt kérdés
Értem hogy akkor hamar vége lenne, ha én 5 percre rá tudnám folytatni, akkor miért probléma ez?
2016. dec. 16. 13:52
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
55%
mert egy lánynak sokkal jobb, ha nem ilyen megszakításos, hogy na akkor 5 percenként álljunk meg , de amúgy se tudnád ezt sokszor csinálni egymás után
2016. dec. 16. 13:56
 2/19 anonim ***** válasza:
91%
Egyáltalán nem probléma. Ne általánosíts. 22 L
2016. dec. 16. 13:57
 3/19 anonim ***** válasza:
16%

Egy munkáltató miért olyan alkalmazottat keres aki tapasztalt? Azért hogy ne a nulláról kelljen elmagyarázni mindent. Mindenki volt szűz, de én pl. a pózokat próbálgattam dildón, mélytorkoztam dildón az első szex előtt. Egy fiúnak korlátozottabbak a lehetőségek.

Én azt javasolnám, hogy masztrbáljon előtte, akár fürdőben, menjen el egyedül 3 perc alatt és akkor hátha nem 5 perc lest az első menet.

24N

2016. dec. 16. 14:06
 4/19 anonim ***** válasza:
51%
Utolsó látszik, hogy nincs farkad. Nők! majd ha nektek is a lábatok közöt olyan lesz mint nekünk, majd akkor osztogassátok az észt a férfiaknak. Akik meg ilyenbe nem kerültek még bele, és bírta a csávó hat percig... az meg örüljön. :D Ennyi....sok nő órákig akarná hogy bírja a csávó... mit hisztek ti? mi a fa x? valami érzéketlen tárgy?
2016. dec. 16. 14:12
 5/19 anonim ***** válasza:
96%
Pedig olyan szinten igaza volt a hármasnak, hogy nem árt gyakorolni. Én mindig is úgy önkielégítettem, hogy elnyújtottam az orgazmust, így megtanultam kontrollálni magam. Már a legelső együttlétemnél sem mentem el hamar, sokáig bírtam.
2016. dec. 16. 14:44
 6/19 icu75 ***** válasza:
85%

4#es neked nem való nő,maradj csak együtt a markoddal.

Igenis egy lány elvárhatja hogy egy srác minimum 15percig bírja! (persze nem muszáj egyből,kell összehangolódás) és a lányoknak is fejleszteniük kell(ene) az orgazmuskészségüket kapcsolat előtt.

2016. dec. 16. 14:58
 7/19 anonim ***** válasza:
82%
4. neked meg látszik hogy nincs puncid és fogalmad sincs hogy működik. És az 5 perc és a 120perc között (te írtad hogy órákig) nagy különbség van. Általában 5 perc alatt nem szoktam elmenni van amikor igen de ritka. Könnyen elmegyek, de olyan 10 perc kell hozzá. Szerintem nem hatalmas elvárás hogy 20 perc. És csak hozzáteszem hogy a férfiak nagy része képes 20 pedig szexelni anélkül hogy elmenne. Ezt is gyakorolni kell és tapasztalat kell hozzá.
2016. dec. 16. 15:06
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Egy lánynak általában több időre van szüksége, hogy elmenjen. Elég kiábrándító tud lenni, ha a pasi nagyon hamar elmegy, megkérdezi, hogy nekem is jó volt e, majd oldalra fordul és elalszik. Én meg ott vagyok, ahol a part szakad. Nem egyszer éltem át ilyet.

Nem azt mondom, hogy nincs ilyen, mindenkivel előfordul, csak mondjuk fordított esetben, ha én megyek el előbb, simán tudjuk folytatni, míg ő is célba ér.

Szóval ha ez nem csak néha fordul elő, hanem rendszeresen, szerintem sem ártana dolgozni a dolgon, hogy mindkettőtöknek jó legyen.

2016. dec. 16. 15:11
 9/19 A kérdező kommentje:

Szerintem a 2. menet már több lenne, mint 5 perc. Egyedül 4x egymás után el tudtam menni, de szerintem több is lehetett volna az.

#2: Ilyen egy rendes lány.

Nem értem, miért kell ebből problémát csinálni, egyébként is pár alkalom után el tudnám nyújtani.

2016. dec. 16. 15:16
 10/19 anonim ***** válasza:
92%
a világ legegyszerűbb dolga megtanulni hogy sokáig bírja valaki én is egy két percig bírtam, kb pár hónap gyakorlás és ment egy óráig is
2016. dec. 16. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!