Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lányok dugnák a fiúkat, akkor nekünk fiúknak is ugyanolyan problémákkal kellene szembenéznünk, mint most a lányoknak?
Befogadónak lenni mindig nehezebb, kiszolgáltatottabb? Vagy nem ezért alakulnak így a dolgok?
Csak kíváncsi vagyok mi történne, ha a szerepek megfordulnának :)
A probléma egy része biológiai. Szex után a lány maradhat állapotos
Egy másik része társadalmi. A pasiktól elvárnak egy rakás dolgot, amit a lányoktól nem. "Egy férfi nem sír" csak negyven évesen elviszi a szívinfarktus. Nőt nem ütünk. Utazz a 2-es villamoson. Hány fiatal nő pofozza le a párját a tömött járművön? (az érdekelne, hogy metrón vagy másik villamoson miért nem látok ilyet)
Hidd el biológiailag a nő a kiszolgáltatottabb, társadalmilag a férfi.
Konkrét példa:
Egy kedves barátomat megvádolták, hogy az M7-esen felvett egy stoppos nőt, megerőszakolta és gyereket csinált neki.
A tárgyalás során kiderült:
*A srác nem tud autót vezetni, sose utazik egyedül autóban
*Azon a napon külföldi egyetemen vizsgázott
*A srác születésétől fogva terméketlen
*A hölgy nem látta nadrág nélkül
Ennek ellenére az eljárás vége az lett, hogy egy nagyobb összeggel meg kellett a hölgyet győzni, hogy valóban rosszul emlékszik... (a gyerek addigra iskolás volt)
Van ilyen a villamoson?
Durva, ami az ismerősöddel történt... Egyáltalán, hogy lehetett ilyennel megvádolni, mikor alapjaiban sántít a dolog?
Elég kamu szagú a történeted 2-es, de ha igaz, akkor jó nagy balek a barátod! 😉
Véleményem szerint befogadónak és nyitottnak kell lenni.
2. Ne haragudj, de normális kapcsolatban nem viselkedik így a nő a párjával. Mi egyszer sem verekedtünk össze semmilyen szinten és én nem ütöttem meg a páromat pedig jóval erősebb vagyok mint női társaim.
Szerintem felhoztál egy felszínes példát és ezen rugózol. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!