Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól látom, hogy nagyjából ugyanolyan az összes magyar nő?
frusztrált férfiak egyesüljetek!!!
Nyilván vannak olyan nők akik túl anyagiasak, ahogy vannak ilyen férfiak is.
Aztán vannak olyan nők akiknek fontos az egzisztencia, intelligencia, ahogy nekem is fontos ugyan ez.
sebestyén balázs szokta mondani, hogy nem az élet nehéz, hanem te vagy csicska.
nekem ferfikent is fontos hogy a csajom ne egy penztaros legyen, pedig ense vagyok egyetemi professzor.
vicces is hogy az osszes csaj ismerosom aki 20ev alatt 10/10volt hatalmas egoval, 90%-uk azota kormos/kozmetikus/penztaros vonalon mozog, mert azthiszik eleg ha jol neznek ki. persze papucs ferfiaknak jok igy is
8-as válaszoló:
Ajánlom a tindert. nagyon sok 10/10es csajt fogsz találni pszichológiai, közgáz, szociológiai, orvosi végzettséggel. Nem mindenki lesz pénztáros, kozmetikus de azok is fontos szakmák.
Szerintem összességében az a baj, hogy van egy férfi aki sikertelen a nőknél, és elkezdi a nőket hibáztatni meg cimkézni őket. Ezzel is védve önmagát..külső tényezőkre fogni a sikertelenségét. Mivel ő éppen low life ember, így legalább van egy dolog amire kivetitheti a frusztrációját..az anyagiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!