Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi lehet a "probléma" a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a "probléma" a korosabb (25+) szűz lányoknál..?

Figyelt kérdés

Aki aszexuális vagy komolyabb betegsége van, ami akadályozza ebben azoknál érthető, de aki vágyik a szexualitásra és meg is tehetné az miért nem csinálja?

Én magam is szűz vagyok még, de (27 éves) fiúként és nagyjából tudom, hogy nálunk mi áll a háttérben. De a nők máshogy működnek és élnek, pl.: jóval nagyobb számukra a felhozatal, több bókot kaphatnak így önbizalomhiányuk is kevésbé lehet és nem igazán vannak teljesítménykényszer alatt, stb.

Olyan fura, hogy sok fiú "küszködik", hogy elveszíthesse, sok lány pedig a megannyi lehetőség egyikével sem él.

Vagy tévedek? Világosítsatok fel! Tényleg nem értem...

márc. 5. 08:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/85 anonim ***** válasza:

Amelyik fiatal nőnek nincs igénye az intim kapcsolatra, szíve joga rá.

Mi nem őket keressük.

márc. 6. 16:06
 52/85 A kérdező kommentje:
Intim kapcsolatra biztos lenne igényük sokuknak, csak ez sokszor összemosódik a durvább szexxel. És hát azokkal, aki szerint a férfi csak "üríteni" járna beléjük, nehéz intimitást kialakítani...
márc. 6. 19:14
 53/85 anonim ***** válasza:
100%

Én például azért vagyok szűz 29 évesen, mert olyan tinédzserkori traumáim vannak, amik meggátolnak a férfiakkal való bizalmas viszony kialakításában és a szexuálitásom megélésében. Nem arról van szó, hogy nem akarnék szexet, hanem arról, hogy képtelen vagyok rá, mert félek, nem merem, és nem tudok olyan férfit találni, akiben annyira meg tudnék bízni, hogy képes legyek odaadni magam neki (ahhoz komolyabb érzéseket is táplálnom kellene iránta). Ebben a korban már sokan hiszik azt emiatt, hogy selejt vagyok, hiszen nem a traumáimmal fogok kezdeni egy ismerkedést. Ez sem könnyíti a helyzetem. Viszont szakemberhez régóta járok és igyekszem változtatni.

Úgyhogy sosem tudhatjuk, hogy kinél mi áll a háttérben, egyáltalán nem biztos, hogy annyira egyszerű dologról van szó, hogy valaki akarja-e vagy nem igényli túlzottan..

márc. 6. 19:52
 54/85 anonim ***** válasza:
31%

Ha valaki 30 korul szuz az már egy bizonyos szinten meg is szokta hogy maganak csinalja és nagyon fura lenne megosztani massal

Enis igy vagyok vele

márc. 6. 20:02
 55/85 A kérdező kommentje:

Nem tudhatjuk mi áll a háttérben, épp ezért is kérdezem. És nyilván tapasztalom, hogy eléggé bonyolult történet, illetve folyamat következménye, ha valaki a húszas évei végén szűz még... Milyen változtatásokat eszközölsz egyébként az életedben ezügyben?

Hát az elég fura, ha magadat elégnek tartod a szexuális kielégüléshez, mert ez inkább csak önmagad kényeztetése, de te tudod. Ugyebár maga a "szex" mint szó is keresztezést, közösülést jelent...

márc. 7. 11:48
 56/85 anonim ***** válasza:

Kérdező, nem mennék bele abba, hogy pontosan miből áll a terápia, szerintem kifejtettem a lényeget 🙂

(53-as)

Egyébként valamennyire az 54-est is megértem olyan téren, hogy mi nem tapasztaltuk meg a szexet, az önkielégítés viszont nagyon is jó tud lenni. Ilyen formában "elég" nekünk, hiszen mi ehhez vagyunk csak hozzászokva. De ez nem jelenti azt, hogy a szexre sokan például ne vágynánk/ne lennénk rá kíváncsiak.

márc. 7. 12:37
 57/85 A kérdező kommentje:

Oké, érthető hogy jó, de kérdés hogy hosszú távon mennyire elégséges? Főleg lelki értelemben... Én például magam részéről azt nem tudom elképzelni, hogy egy csak aprócska külső érintés (puszi, ölelés, összebújás) attól a lánytól akihez vonzódom és szeretem, ne okozna nagyobb örömöt, mint a maszturbációban történő "élvezés".

Egyébként sok sikert a terápiádhoz, bár én azt gondolom, hogy magadnak kell beletenni önismeretileg is a legtöbbet, nem lehet kívülről várni a megoldást!

márc. 7. 13:06
 58/85 anonim ***** válasza:
36%

Semmilyet

Nem akarom hogy bárki hozzám érjen, fiatal koromba se akartam

márc. 7. 13:08
 59/85 anonim ***** válasza:
75%
Én viszonylag kevésszer szexeltem eddig, 2 különböző partnerrel, de igazából csak szar/semmilyen tapasztalataim vannak, szóval szerintem sosem leszek az az ember, aki számára a szex az valami nélkülözhetetlen szükséglet lenne. Sokkal inkább szoktam hozzá ahhoz az állapothoz, hogy nincs jelen az életemben aktuálisan. Ebből a szempontból megértem, hogy a többiek miről beszélnek. Jobban hiányzik egy szeretetteljes párkapcsolat szextől független része.
márc. 7. 15:24
 60/85 anonim ***** válasza:
61%

Kérdező, köszönöm. A terápia azonban pont, hogy nem alapvetően külső segítséget jelent, nagyon sok "belső munkára" van szükség hozzá....

Megértem, hogy Te nem tudod elképzelni, mások meg el tudják vagy egyszerűen ehhez szoktak hozzá. Mind különbözőek vagyunk. Egy párkapcsolat lelki része viszont nekem is nagyon kellene, ahogy előttem is írták. Emiatt próbálok ismerkedni, nem a szex az elsődleges szempont.

tegnapelőtt 04:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!