Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi lehet a "probléma" a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a "probléma" a korosabb (25+) szűz lányoknál..?

Figyelt kérdés

Aki aszexuális vagy komolyabb betegsége van, ami akadályozza ebben azoknál érthető, de aki vágyik a szexualitásra és meg is tehetné az miért nem csinálja?

Én magam is szűz vagyok még, de (27 éves) fiúként és nagyjából tudom, hogy nálunk mi áll a háttérben. De a nők máshogy működnek és élnek, pl.: jóval nagyobb számukra a felhozatal, több bókot kaphatnak így önbizalomhiányuk is kevésbé lehet és nem igazán vannak teljesítménykényszer alatt, stb.

Olyan fura, hogy sok fiú "küszködik", hogy elveszíthesse, sok lány pedig a megannyi lehetőség egyikével sem él.

Vagy tévedek? Világosítsatok fel! Tényleg nem értem...

márc. 5. 08:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/85 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom...

Én az évek során több huszonéves szűz lánnyal beszélgettem itt, de egyiknél sem tudtam igazán megérteni a dolgot, mert nyilván nem tudom teljesen a helyébe képzelni magam. De összességébe az jött le, hogy a szex csak sokadlagos dolog számukra, nem aszexuálisak, de nincs is égető vágyuk.

márc. 5. 15:01
 12/85 anonim ***** válasza:
86%
Vágy az van de az csak fantázia amibe mindig minden úgy történik ahogy ő akarja
márc. 5. 15:01
 13/85 A kérdező kommentje:
Jó de a fantáziát követné a fizikai megélés vágya is, nem?
márc. 5. 15:04
 14/85 anonim ***** válasza:
63%

Lányoknál nincs kanosság érzet

Állatvilágba is a himek verekszenek

egymással hogy ki párosodjon a nőstényekkel

márc. 5. 15:04
 15/85 A kérdező kommentje:
Állatvilág? Hát azért az ember jóval bonyolultabb lény...
márc. 5. 15:07
 16/85 A kérdező kommentje:

Most olvasom egy másik kérdés alatt:

"Általában szokott lenni a legtöbb nő életében egy Férfi, aki szexuálisan felszabadítja... Keresd meg a magadét!"

Ez mennyire lehet igaz és késleltetheti a szüzesség elvesztését?

márc. 5. 15:11
 17/85 anonim ***** válasza:
76%

Nembiztos

Lehet hogy annyira megszokta a fatáziálást hogy igazábol nem akarja csinálni

márc. 5. 15:16
 18/85 A kérdező kommentje:
Engem a fantáziálgatásból mindig kiábrándít egy húsvér lány látványa... Olyankor már lehull a lepel a képzelgés illuziójáról. Nőknél nem?
márc. 5. 15:24
 19/85 anonim ***** válasza:
83%

Nekem anno az egyetemen volt egy szaktársam akire szörnyen rá voltak telepedve a szülei. Bár nem ugyan abban a városban éltek, kivettek a lánynak ha albérletet amiben egyedül élt, illetve rendszeresen jelentett anyukának arról hogy mit csinál.

Úgy öltözött mint egy 40 éves elvált asszony, és szörnyen merev volt. Biztos, hogy így fog meghalni kb, pedig átlagos lány volt.

Másik eset egy középiskolai osztálytársam volt, ő is nagyon szigorú szülők mellett nőtt fel, baromi prűd volt, nem is érdeklődött meg huszonévesen se a randizas vagy a férfiak fele.

márc. 5. 15:26
 20/85 A kérdező kommentje:
Elhiszem, hogy van ilyen, de attól hogy tiltanak vagy tabuként kezelnek valamit, az még kíváncsibbá teszi az embert, nem? Meg ha valaki ösztönösen kívánja a szexet, azt gyakorlatilag lehetetlen megállítani...
márc. 5. 15:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!