Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan hogy gyorstüzelő a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan hogy gyorstüzelő a lányoknál is? Vagy probléma ha a lány viszonylag hamar elmegy?

Figyelt kérdés

Életemben először nyaltak ki, és a pasi épp hogy nyalt egy fél percig, rögtön elélveztem. Ezután még elélveztem 3x,de ott is nagyon max 1 percig bírtam. Szoktam masztizni, de ott sokkal tovább bírom. Gondoltam arra is hogy ez csak azért volt mert a szokatlan környezet(suliban történt) felizgatott, de nem hiszem, mert semmi különlegeset nem éreztem amiatt mert az iskolapadon történt a dolog.. Én is kivertem a fiúnak, de ő tök sokáig bírta, és én nagyon gáznak éreztem hogy csak én élvezek el olyan hamar.

Fiúk/Férfiak, titeket zavar ha egy lány hamar elmegy? Nem gáz hogy nektek több idő a dolog még a lány addig többször is elélvez?

2020. szept. 6. 09:07
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez inkább jó és szerencsés
2020. szept. 6. 09:09
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Hogy zavarja-e a férfiakat ha egymás után többször gyorsan el tudsz élvezni? Hát ezt úgy hívják sorozatélvező s minden pasi erről álmodozik :) Úgyhogy csak így tovább, engedd el magad és jöjjön ahányszor csak jól esik!
2020. szept. 6. 09:26
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem gáz ha egy nőt többször sikerül eljuttatni a csúcsra, sőt ez szerintem minden pasinak csak önbizalmat adt. Pasiknál meg sokminden befolyásolhatja a csúcsra jutást, és elég ha rosszul nyúlsz hozzá, vagy úgy szopod, hogy közben egy túlságosan érzékeny területre tévedsz, már vissza is eshet az igalmi állapotról.
2020. szept. 6. 09:27
 4/10 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem zavarna! Sőt! Kimondottan örülnék egy ilyen lánynak! f.
2020. szept. 6. 09:56
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Imadnám...

Én nyalnám jó sokáig, hogy többször élvezzen... 😉

2020. szept. 6. 10:03
 6/10 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem zavarna örūlnèk neki.
2020. szept. 6. 10:22
 7/10 anonim ***** válasza:
Férfiaknál gond, lányoknál áldás. Én nagyon örülnék egy ilyen lánynak. Bár zavaró is lehet, hogyha orgazmus után nem tudsz tovább dugni.
2020. szept. 6. 10:30
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Mostani csajomnál van ez, hogy megtaláltuk az a módszert amivel szinte folyamatos orgazmust tudok nála elérni, értsd úgy, hogy az egyik után már érzi is, hogy jön a következő. Nagyon jó érzés, hogy így ki tudom elégíteni, viszont van, hogy eljön az a pont , mikor egyszerűen nem bírja tovább, és olyankor ott van az ember álló farokkal, kielégítetlenül. De később azért kapok kárpótlást 😉

Na irigyek, lehet nyomni a piros X-et 😇🤪

2020. szept. 6. 11:05
 9/10 anonim ***** válasza:

8-as az irigység általában amiatt van, hogy sok nőnél ezt ő maga sem tudja megtalálni, nem hogy a pasi akivel van. :D

Kérdező, szerintem ez nem probléma, hanem kifejezetten hatalmas előny a számodra. :))

2020. szept. 7. 16:37
 10/10 anonim ***** válasza:
#9 Irigységen azt értem, hogy a gyakori tele van irigy egyedülálló emberekkel, és hiába hasznos a válasz, ha azt sugalja, hogy a válaszadónak van nője, vagy kicsit is jobb neki, már nyomják is a piros X-et.
2020. szept. 7. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!