Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan hogy gyorstüzelő a lányoknál is? Vagy probléma ha a lány viszonylag hamar elmegy?
Életemben először nyaltak ki, és a pasi épp hogy nyalt egy fél percig, rögtön elélveztem. Ezután még elélveztem 3x,de ott is nagyon max 1 percig bírtam. Szoktam masztizni, de ott sokkal tovább bírom. Gondoltam arra is hogy ez csak azért volt mert a szokatlan környezet(suliban történt) felizgatott, de nem hiszem, mert semmi különlegeset nem éreztem amiatt mert az iskolapadon történt a dolog.. Én is kivertem a fiúnak, de ő tök sokáig bírta, és én nagyon gáznak éreztem hogy csak én élvezek el olyan hamar.
Fiúk/Férfiak, titeket zavar ha egy lány hamar elmegy? Nem gáz hogy nektek több idő a dolog még a lány addig többször is elélvez?
Imadnám...
Én nyalnám jó sokáig, hogy többször élvezzen... 😉
Mostani csajomnál van ez, hogy megtaláltuk az a módszert amivel szinte folyamatos orgazmust tudok nála elérni, értsd úgy, hogy az egyik után már érzi is, hogy jön a következő. Nagyon jó érzés, hogy így ki tudom elégíteni, viszont van, hogy eljön az a pont , mikor egyszerűen nem bírja tovább, és olyankor ott van az ember álló farokkal, kielégítetlenül. De később azért kapok kárpótlást 😉
Na irigyek, lehet nyomni a piros X-et 😇🤪
8-as az irigység általában amiatt van, hogy sok nőnél ezt ő maga sem tudja megtalálni, nem hogy a pasi akivel van. :D
Kérdező, szerintem ez nem probléma, hanem kifejezetten hatalmas előny a számodra. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!