Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire láttok fantáziát a gyorstüzelőség ilyen megközelítésében?
Még mielőtt elterelődne a figyelem a kérdésem lényegéről leszögezném, hogy nem istenítem a gyorstüzelést, nem vagyok sem gyorstüzelő, sem önző.
Bizonyos szempontból lehet, lehetett előnye a gyorstüzelésnek, bár manapság már nehezebb ebbe belegondolni. Főként arra gondolok, hogy a teherbeeséshez nem feltétlen szükséges a nő orgazmusa (persze pl nekem jól esne ha a nő is elélvezne) és a szex azért energia igényes tevékenység és egyes időkben, amikor nem állt rendelkezésre sok élelemkészlet, akkor nem ártott beosztani az energiát, szóval ha a szaporodás szempontjából nézzük, akkor egy egy perces szexből is lehet utód.
A másik meg hogy a szex elég kiszolgáltatott tevékenység és nem mindig volt lehetőség egy zárható szobában hosszasan megélni az örömöket, hanem pl akár vadállatok felbukkanásának is ki volt téve a pár. Szóval ebből a szempontból nézve, megint nem biztos, hogy nagy hátrány a gyorstüzelőség.
Plusz akár még egy aszexuális párnak is kedvező lehet, ha gyorsan túlesnek a gyereknemzés procedúráján.
Persze a szexuális kultúra fejlődésével egyeseknél megnőtt mindkét fél élvezetének fontossága.
Téves megközelítés. Ha ez az elmélet igaz lenne, akkor a sertésnél nem tartana akár 30 percig is az orgazmus.
A szex az örömszerzésről szól, az élvezetekről - az egy dolog hogy az ember van annyira tudatos, hogy tudja ez biz' gyermeknemzéssel járhat együtt. Ami meg jó azt meg ki akarja élvezni rendesen az ember és nem csak 5 percig :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!