Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A korábban nem "tüzes" lányoknak, hogyan sikerült
legyőzniük gátlásaikat? Ti mitől tudtatok végre
nyitottabbak, bátrabbak lenni?
Konkrétabban?
Én 19 éves koromig szűz voltam. Első szexnél volt anál, szopás, előtte maszti stb. Xard le mit gondol és élvezd.
2017. jún. 17. 20:37
2017. jún. 17. 20:40
nekem úgy sikerült h volt pár petting összehangolódtunk, és utána már ment az ellazulás és nekem az első szex volt h orál oda-vissza és anál is szex is
2017. jún. 17. 20:42
Nálam a mai napig tart,de csak odáig amíg nem vagyok meztelen,utána feloldódok és úgy vagyok vele,hogy ha már csináljuk akkor csináljuk rendesen.
2017. jún. 17. 20:45
Általában szokott lenni a legtöbb nő életében egy Férfi, aki szexuálisan felszabadítja ... keresd meg a magadét!
2017. jún. 17. 20:54
Nekem eleinte volt ilyen. :) Pettin már volt 1-2 hónapja akkor, 4 hónap után feküdtünk le. Az első 3-4 alkalommal csak sötétben mertem szexelni mert bénáztam issokat,meg féltem, hogy jajj meglát. :D De utána szép lassan ahogy dicsért ő is, meg tapasztaltabb lettem megnyugodtam, és el tudtam magam engedni. Orálra viszont nehezen vettem rá magam, az olyan fél év járás után volt először. De ne félj, csak légy természetes. A férfiak is azt szeretik ha látják, hogy élvezed, jól érzed magad és nem feszengsz. :) Én nagyon soáig még hangot sem mertem adni, csak hangosan sóhajtoztam, devolt az a pont ahol kitört belőlem egy nyögés. Ésnem tudom melyikünk lepődött meg inkább. :D De a lényeg, hoyg szép lassan majd belejössz és megtanulsz nyitott lenni, csak kell hozzá egy türelmes partner. :)
2017. jún. 17. 21:10
7/11 A kérdező kommentje:
#5 megírta. Olyan Férfi kell hozzá. A mostani nem az ezek szerint.
2017. jún. 17. 21:47
Az 5ös jól írta! De nem csak a férfi technikáján múlik, hogy szexuálisan felszabadít-e. Nem is azon, hogy szerelmes-e beléd. Van a vágynak egy olyan fajtája, ami több annál hogy fel van rád izgulva a férfi. AZ a fajta vágy tud felszabadítani. És kellesz hozzá te is. Úgy, hogy átadod az irányítást a testednek, a bőrödnek, az érzékelésednek, és teljesen kizárod az agyad. Ne csinálj mást, csak minden egyes érintést amit kapsz és adsz, élj meg rendesen. Figyelj a simaságra, a borzongásra, az érdességre, a nedvességre, stb., mindenre úgy, hogy csak ezekre az érzékelhető test-érzésekre figyelsz, rájuk fókuszálsz. És engedd meg a testednek, hogy az agyad nélkül élvezzen.
Felszabadított N. :)
2017. jún. 17. 22:12
Tapasztalat,pár pofon az élettől és meg több tapasztalat 😉 18 l
2017. jún. 17. 23:21
Kapcsolódó kérdések: