Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak probléma, ha egy pasi nagyon élvezi a mellüket?
Figyelt kérdés
Imádom a lányok mellét hosszasan puszilgatni, szopogatni, nyalogatni. Ez a kedvenc részem a szexben. Enélkül nekem nincs szex. Ha szexen kívül csak smárolunk, akkor is szeretem simogatni, fogdosni a mellüket.2023. okt. 19. 11:21
1/16 anonim 

válasza:

Nekem nem, sőt, imádom, ha a pasim kényezteti a melleimet. :)
2/16 anonim 

válasza:

Én még nem találkoztam olyan nővel , aki ne szerette volna .
3/16 anonim 

válasza:

Én nem szeretem. Rövid puszi, vagy kis kényeztetés oké. De hosszan... nekem nem jön be.
4/16 anonim 

válasza:

Én imádom ha játszik vele a párom
Nagyon betudok tőle indulni
De mint szokták mondani nem vagyunk egyformák
5/16 anonim 

válasza:

Nem gond .
Csak nem minden nőnek erogén zónája a melle
6/16 anonim 

válasza:

Nagyon szeretem. Érzékenyek is nagyon. Azonnal nedves leszek tőle, ha elkezdi kényeztetni. 26L
7/16 anonim 

válasza:

Nekem a finom érintésre, simogatásra, puszira egyáltalán nem reagál a mellem, nem is érzem, ezért egyáltalán semmilyen élvezetet nem okoz.
Ha viszont kicsit (vagy sokkal) durvábban nyúl hozzá, rendesen erőből megszívja, vagy a bimbót megszorítja, csavarja, az az érzés mélyre hat és akár orgazmusközeli állapotba tud vinni.
8/16 anonim 

válasza:

Engem nem zavarna, örülnék is neki, ha tetszenének neki a melleim. (nekem nem tetszenek)
9/16 anonim 

válasza:

Nem, szeretem ha a ciciket sem felejti el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!