Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemi erőszaknak számít?
50
oigen, de gondold el, mi lenne, ha fotrdítva lenne? így is rengeteg a fals feljelentés! mi lenne, ha minden kis bosszúálló azonal rohanna eljelenteni, mert az első szóra lecsuknák, akit éppen ő szeretne? szóval nehéz kérdés ez. büntetőjogi szempontból pedig objektív bizonyíték kell.
Szerintetek létezik olyan ember aki ezzel ,viccel'?
Olvastam a kommentek elején ilyet.
Csak azért hogy az exével kibaszon..
Szerintem senki sem jó számtábol kér segítséget a rendőrségtől.
Nyilván nem lehet bizonyítani évek távlatából ezt a dolgot, nem is szeretném.
Viszont azt én sem tudom hogy ezt valóban lehet-e erőszaknak nevezni. (Nem erővel kényszeritett rá) "csak" vissza élt az állapotommal. Én viszont ezt annak éltem meg.
53 - ne viccelj, rengetegen próbálkoznak !!!!!! de még a 14 éves is!
általában vagy bosszú van mögötte vagy zsarolják pénzzel az embert, és ha nem fizet, képesek 3-4-.en is feljelenteni, mintha egymás tanúi lennének.
ismertem már ilyen esetet, de ott szerencsére lebuktak, mert a srác felvette titokban diktafonra a ebszélgetést, de gondolj bele, ha nem veszi fel, ma börtönben ülne ...
úgyhogy bizony létezik és pont ezért kell nagyon óvatosan és kétségekkel bánni a dologgal!!!
53#
Létezik e?
Viccelsz?
Ha valakit egy életre be akarnak sározni,akkor igen.Nem hallottál még ilyet?
A jóisten se mossa le a gyanút arról az emberről,akit megvádolnak.Nem kell hogy igaz legyen,sőt még bírósági ügy sem kell feltétlen hozzá.
Fordítva is érvényes a bizonyítás nehézsége.
Hogy bizonyítsa be a szerencsétlen,hogy nem igaz ?
Azt is tegyük hozzá,hogy pldául a férfi ,vagy kiskorú fiú ellen elkövetett erőszak pedig eleve lehetetlenség kategória.
Ha egy tini fiút megerőszakolnak,akkor így járt.Legfeljebb jót röhögnek rajta.Meg azt fogják mondani hogy mekkora mázlista volt!
Pedig ha hiszed,ha nem ilyen is van,és kb ugyanakkora trauma.
A férfi is érző emberi lény,mint a nő.Az erőszak pedig erőszak,legyen az nő,férfi,öreg,vagy fiatal tökmindegy.
Csakhát társadalmilag tabu kategória,mert egy férfi ellen nem lehet elkövetni ilyet.Milyen férfi márhogy engedte,meg élvezte biztos...stb
Én tisztában vagyok azzal hogy ilyen dolgok nem csak a nőkkel, hanem a férfiakal is történhet azokat a pasikat is sajnálom.
Viszont én úgy gondolom hogy gyakrabban esnek áldozatul a nők erőszakos férfiaknak mint a srácok erőszakos nőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!