Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemi erőszaknak számít?
10# ha a nő indokolatlanul zsarolni akar, bármit feldughat magának akár másnap is erősen. Másik, hogy normàl szexnél is keletkezhet sérülés, a párom kifejezetten durván szeretni.
8# ez szomorú. Egy kattos nőt kifog az ember, és belerokkan simán.
Nos. Hogyha te egyáltalán nem emlékszel, mivel csak onnan tudod hogy ő mesélte, akkor az is lehet hogy te is akartál vele szexelni.
Nyilván ha komolyan "a fejedet se tudtad mozdítani", akkor persze hogy erőszak.
2 hónapja voltak együtt. Lehet még nem is volt szex. Ennek ellenére kapcsolatban is lehet nemet mondani és ha mégis erőszakoskodik a másik, ugyan úgy erőszak. Csak jelen esetben ugye elvileg még ha akart volna se tudott.
Bár való igaz, ahhoz is nagy aberráltság kell, hogy a "párja" meg öntudatlanul megdugja.. Ez tényleg fura.
nem pontosan erre gondoltam.
hanem ha van egy csajom, akivel amúgy kedveljük egymást, és akivel amúgy szexelek is, nem várom meg, hogy kiüsse magát, hanem 1-2 hubi után rátérek a témára. Ha ott nemet mond, akkor az egy nem, akkor is ha onnantól szétcsapja magát, mert az egy NEM. Viszont ha benne van, akkor legalább mindkét fél élvezi. Szóval ezért fura ... de lehet, a csávónak tényleg ez volt a “fétise”.
Igen, ebben a formába tényleg.
Nekem eszembe nem jutna a párommal ezt tenni. Ha már aznapra lecsúszok, mert előtte nem volt eszem szólni, vagy kezdeményezni, akkor max kiverem magamnak, őz meg szépen lefektetem aludni.
Együtt voltunk előtte már szexeltünk. Nem szeretnék feljelentést tenni... csak érdekel hogy ki mit gondol erről!
Ezért osztottam meg ezt a dolgot mert én sem tudom eldonteni hogy ezt valóban nevezhetjuk erőszaknak hiszen nem ütött nem fogta le a kezem vagy nem fogta be a szám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!