Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nemi erőszaknak számít?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemi erőszaknak számít?

Figyelt kérdés
A baratomal kb 2 hónapja alkottunk egy párt amikor egyik este egy üveg hubertussal állított haza. Én majdnem az egész üveggel megittam, amitől elájultam és konkrétan a fejemet nem tudtam megmozditani. Ő bevett a szobába és elvégzte amit akart... másnap ezt elmesélte és nekem kellett bocsánatot kérni tőle, mivel ez neki rosszul esett.. A fiúval már nem vagyok együtt de ez azóta is mély nyomot hagyott bennem.

2023. nov. 30. 19:39
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/240 NTBS ***** válasza:
74%
Szerintem nemi erőszak volt.
2023. dec. 4. 06:56
 42/240 anonim ***** válasza:
63%
Miért kellett törölni a választ?
2023. dec. 11. 06:45
 43/240 A kérdező kommentje:
Én nem töröltem
2023. dec. 11. 07:19
 44/240 anonim ***** válasza:
20%

szóval 2 hónapja együtt voltatok, egy pár voltatok ... most ezt komolyan kérdezed?

na meg utólag hogy akarod bizonyítani akár azt hogy mennyire voltál részeg de akár magát a szex tényét is? szeirntem esélytelen.

ez nem erőszak.

2023. dec. 21. 14:23
 45/240 anonim ***** válasza:
5%
nekem is leírhatnád részletesebbe, mert kb úgy tűnik, ahogy a #36 leírta.
2023. dec. 21. 14:25
 46/240 anonim ***** válasza:
92%
Öntudatlan állapotban voltál. A törvény szerint ez erőszaknak számít!
2023. dec. 21. 17:54
 47/240 anonim ***** válasza:
90%
Az embereknek meg kellene végre tanulniuk, hogy részeg, öntudatlan emberrel nem szexelünk. Igen, erőszaknak számít, mert nem tud valaki beleegyezni.
2023. dec. 29. 13:48
 48/240 anonim ***** válasza:
66%
47 - ez rendben, de most őszintén, gondold át, mégis mit hogyan tudnál bizonyítani ebből? ez max bemondásra menne, hiszen nyilván még tanú sincs. ha meg olyan matt részeg volt, akkor eleve kérdéses minden állítása.
2023. dec. 29. 13:58
 49/240 anonim ***** válasza:
88%
48-as: Valóban, ilyen esetekben a bizonyíthatóság az, ami nehézzé teszi a dolgokat. Ezért nem tudnak sok elkövetőt megbüntetni, mert nem bizonyítható az eset. Én pl. csak akkor tennék feljelentést, ha sértetté válnék, ha lenne egyértelmű nyom, hangfelvétel, tanú, stb. Hiszen nemcsak hogy nem büntetnék meg az elkövetőt, hanem még engem is feljelenthetnének hamis vádért, rágalmazásért, akár én mehetnék börtönbe. Az elkövető meg még kártérítésre is beperelhetne.
2023. dec. 29. 14:05
 50/240 anonim ***** válasza:
67%

49

igen, így van. nem olyan egyértelémű dolog a jog. pontosabban egy adott történésnek nagyon kétesen lehet csak jogi érvényt szerezni. és még ha mindaz meg is lenne, amit írtál, akkor is az idő múlása miatt minden kérdéses. 1 éves nyommal mit kezdenek? egyszerűen visszakövethetetlen minden. bár sokszor azt mondom, jobb is, mert csak fals eredményre vine.

2023. dec. 29. 14:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!