Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek erőszaknak számít...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek erőszaknak számít az olyan eset, ahol kvázi nem mertem ellent mondani a férfinak?

Figyelt kérdés
Vagy csak szimplán hülye voltam? Felmentem egy férfi lakására, akit felszínesen ismertem (tudom, nem kellett volna), és elkezdtek történni a dolgok, amiket én nem szerettem volna. Finoman próbáltam jelezni, hogy hagyjuk abba, de valahogy végig azt éreztette velem, hogy ez nem opció, hogy egyértelmű miért mentem oda. Nyuszi voltam, nem mertem ellent mondani, talán meggyőztem magamat is hogy nincs már jogom visszalépni. Miután eljöttem mocskosnak éreztem magam, úgy éreztem mint akit megerőszakoltak. De mivel nem kiabáltam és löktem le magamról határozottan, nem tudom ez minek számít...
2022. okt. 20. 23:37
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
48%
Hát én ezt nem igazán tudom beállítani, mint erőszakot. Te szimplán butuska voltál ő meg figyelmetlen. De azért írd le mi voot az a finoman jelzés? Mert ha egyértelmű, hogy nem akarod és ki is mondtad, akkor viszont annak számít.
2022. okt. 20. 23:46
 2/46 anonim ***** válasza:
82%
Elítélem az ilyen viselkedést a férfi részéről. Ha számára egyértelmű volt, hogy visszakoznál, akkor ez kényszerítés volt. Az ilyenre szokták mondani, hogy szürke zónás eset.
2022. okt. 20. 23:50
 3/46 anonim ***** válasza:
92%
2# HA egyértelmű volt, ezért kérdeztem, mi volt az a finoman jelzés, mert kivi vagyok. Ha egyértelmű volt a viszakozas, akkor bizony egyértelműen erőszak volt és nem szürke zóna :)) mondom ezt férfiként. De igazából mindegy, mert a kérdező ezt erőszakként élte meg és ha igen, akkor lehet ez kisebb trauma is amit ha nem tud megoldani magában, akkor addig végig kíséri az életét.
2022. okt. 20. 23:54
 4/46 anonim ***** válasza:
76%

Akartad vagy nem akartad? Nem akartad! Jelezted hogy nem akartad? Jelezted!

A törvény szerint, ha akaratod ellenére közösültél vele!

A másik hogy lelkileg kényszerített, ez is az erőszak része! Meg is félemlített, és ezt is erőszaknak minősíti a törvény!

2022. okt. 20. 23:54
 5/46 A kérdező kommentje:
Kértem, hogy inkább hagyjuk abba, nem érzem magam jól, non verbális jeleket is adtam, észrevehető volt, azt gondolom, hogy nem akarom. Tudom, határozottabbnak kellett volna lennem, de megszeppentem, nem tudtam mit tegyek. Olyan hülye voltam, annyira rosszul érzem magam most...😪😪
2022. okt. 20. 23:55
 6/46 anonim ***** válasza:
32%

Szerintem erőszak biztos nem volt. Én azt mondanám azokkal a nőkkel akik már lefeküdtek legalább 5 férfival, 100-ból 70-80 nővel előfordulhatott hasonló.

A legtöbb nővel előfordul, hogy ilyesmit "hibázik". Mindenki tanul mindenből, ez van. Az, hogy ez szexuális téren történt nem szerencsés. De milliószor előfordul mindenkivel, hogy utólag megbánja, hogy nem viselkedett határozottabban, főleg általános dolgokban amiknek nincs köze a szexhez.

2022. okt. 20. 23:55
 7/46 A kérdező kommentje:
Nem feljelenteni akarom, vagy ilyesmi, nem ezért kérdeztem.
2022. okt. 20. 23:58
 8/46 anonim ***** válasza:
83%

Hát ha kimondtad ezt így ahogy leírtad, akkor ez erőszak. Persze a férfi ha beindul bevadul, akkor már nem igazán veszi észre ezeket a jeleket sajnos, de ettől függetlenül én is az erőszakra szavaznek. Szerintem kerüld őt.

6# mondjuk abba is van valami amit mondasz és remélem, hogy a kérdező "csak" ilyen rossz tapasztalatnak veszi fel és tanul belőle mégpedig azt, hogy nem megyünk fel idegen férfiak lakására, ha nem vagyunk biztosak abba, hogy dugni akarunk.

2022. okt. 21. 00:04
 9/46 anonim ***** válasza:
75%
Egyértelműen erőszak volt! Hiszen akaratod ellenére, és megfélemlítve történt!
2022. okt. 21. 00:05
 10/46 A kérdező kommentje:
Nem volt teljesen idegen, ezért is gondoltam, hogy nyugodtan oda mehetek, nem gondoltam, hogy ez lesz belőle. Még friss a történés, remeg kezem lábam...
2022. okt. 21. 00:08
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!