Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek erőszaknak számít az olyan eset, ahol kvázi nem mertem ellent mondani a férfinak?
35:Kivülálloként mégis mit gondolnál magadról, arról hogy nem akarsz valakivel szexelni, de mégis szexelsz vele ? Sajnálom, de egy átlagos normális ember már azon kiakadna, és tiltakozna, ha valaki akivel nem akar szexelni, az elkezdené tapizni, vetköztetni. Te viszont ezt ezek szerint szó nélkül tűrted, nem beszélve a további szexuális cselekményekről. Ezért gondolom hogy nálad valamilyen jelentős lelkizavar van, hogy még szóban sem tudtál tiltakozni. Szerinted a gyakorlatban 100 átlagos emberből hány lenne, olyan aki nem tiltakozna, ha akarata ellenére elkezdenék levenni a ruháját hogy szexeljenek vele ?
Bocs de már az is jelzés értékű a mentális állapotodra, hogy vannak olyan ismerőseid, akiktől félsz annyira, hogy nem mersz szolni nekik, ha akaratod ellenére szexelnek veled, de mégis az ismerőseid.
Mi az hogy döntöttem?? Ez nem döntés kérdése, nem olyan, mint hogy mit vegyek fel reggel... Felháborítónak érzem, hogy itt is az áldozathibáztatás az általánosan elfogadott. Mert persze mindenkinek természetes, hogy bárki ki tud állni magáért minden helyzetben, senki nem zavarodik össze, nem ijed meg, mindenki tökéletesen reagál le minden szitut, kivéve én ugye, úgyhogy magamra vessek. Mentális betegséggel vádolnak egy ilyen szituációban, innentől nincs további mondanivalóm ezeknek az embereknek. Megbántam, hogy kiírtam ezt a kérdést, elfelejtettem milyenek az emberek, .
A kérdésre is válaszolva, úgy érzem kihasználtak, visszaéltek a félénksegemmel, zavarommal, ezt gusztusa szerint értelmezheti valaki erőszaknak vagy nem.
Ha nem volt egyértelmű a jelzés akkor nem lehet erőszak
Az hogy a csaj az elején kéretik magát de aztán belemegy az nem erőszak
Túl tudtad tenni magad rajta azóta, kedves kérdező?
Nekem több lányhaverommal történtek hasonlók, ők is nehezen élték meg...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!