Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek erőszaknak számít az olyan eset, ahol kvázi nem mertem ellent mondani a férfinak?
Figyelt kérdés
Vagy csak szimplán hülye voltam? Felmentem egy férfi lakására, akit felszínesen ismertem (tudom, nem kellett volna), és elkezdtek történni a dolgok, amiket én nem szerettem volna. Finoman próbáltam jelezni, hogy hagyjuk abba, de valahogy végig azt éreztette velem, hogy ez nem opció, hogy egyértelmű miért mentem oda. Nyuszi voltam, nem mertem ellent mondani, talán meggyőztem magamat is hogy nincs már jogom visszalépni. Miután eljöttem mocskosnak éreztem magam, úgy éreztem mint akit megerőszakoltak. De mivel nem kiabáltam és löktem le magamról határozottan, nem tudom ez minek számít...2022. okt. 20. 23:37
21/46 anonim válasza:
Miért mentél oda egyáltalán???
22/46 anonim válasza:
Azt kívánom, hogy ne hagyjon benned olyan lelki traumát, ami egy életre megnyomorít Téged lelkileg. Remélem túl leszel rajta és sikerül feldolgoznod...
23/46 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen annak, aki engem hibáztat, különösen annak aki olyan szép szavakkal. Nem, nem kellemetlen szívességet tettem senkinek, hanem nem lett figyelembe véve az, hogy nemet mondtam. Vagy akkor ez ezek szerint rendben van, ha úgy tartja egy férfi kedve akkor nem kell észrevenni ha egy nő nem akarja? Nem az a típus vagyok aki hangosan áll ki magáért, plusz lefagytam. Persze, könnyű engem hibáztatni.
2022. okt. 21. 09:19
24/46 anonim válasza:
Azt még mindig nem mondtad miért mentél oda. Csak beszélgetni?
25/46 anonim válasza:
Szia. A párom 8 evvel ezelőtt majdnem szó szerint ilyen szituációban volt, és történt ez vele. Akkor meg nem voltunk együtt.Sosem ertettem ezt meg, hogy történhetett valójában. Privátban beszélgethetünk erről?
26/46 A kérdező kommentje:
Igen, beszélgetni alapvetően. Ismertem némileg az illetőt, nem gondoltam hogy ebből gond lehet.
2022. okt. 21. 09:53
27/46 A kérdező kommentje:
25-ös, igen ha szeretnéd.
2022. okt. 21. 09:54
28/46 anonim válasza:
A leírásod alapján nem, jogilag így nem állja meg a helyét az erőszak, de ha ezt máshogy adnád elő, még jogilag is lehetne erőszak, nem hazugságra gondolok, hanem azt kifejtenéd, hogy nyomást gyakorold rád, persze csak, ha tényleg volt nyomás az akaratod ellenére.
Részletesebben írd le, akkor lehet jobban tudnak segíteni.
29/46 anonim válasza:
Egy kapcsolaton belül is létezik erőszak. Már pedig ott sem kell ahhoz lilára püfölni a nőt. Elég nyomasztani lelkileg vagy zsarolni. Ez tankönyvi esete az erőszakos, rámenős, primitív pasasnak. Akárcsak egy ősember, aki bemerészkedik a barlangjába, azzal közösül mint egy bakkecske. Rád mennyire figyelt? Csak benyomta előjáték nélkül és lihegve elélvezett? Óvszert legalább használt? Kitudja milyen fertő a farka. Mert ezek tovább súlyosbíthatják az esetet.
30/46 anonim válasza:
Ideje lenne arra nevelni a lányokat hogy bármikor merjenek nemet mondani, BÁRMIKOR. Akár akció közben is ha fájdalmas valami, kellemetlen. A fiúkat pedig arra hogy ne éljenek vissza a fizikai fölényükkel, a szex nem csak róluk szól, a nem pedig nemet jelent.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!