Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon kicsi a farkam az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon kicsi a farkam az hátrány lehet?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok csajok, soha nem akar majd senki se leszopni meg bele ülni mi….

febr. 11. 02:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
83%
Ohh de úgy cuppantanám azt s 2 centis szarvacskatésztádat. 😍😍 meg is lovagolnám. Igaz valszeg az ujjam is nagyobb de hàt mindent a kis bonduelle mini uborkádért
febr. 11. 02:46
 2/16 anonim ***** válasza:
81%

Fogadni mernék nem is kicsi ismerem már ezt. Sokszor sírnak jaj ilyen meg olyan kicsi, aztán mikor előkerül kiderül nem hogy nem kicsi de alig bírom bekapni.

Nem kell a rizsa srácok!

febr. 11. 04:46
 3/16 anonim ***** válasza:
66%
nekem jó lenne
febr. 11. 06:41
 4/16 anonim ***** válasza:
84%
2es!nekem sajnos tényleg kicsi sok nőről lemaradtam miatta,de hát nem én akartam,h ekkora legyen!46F
febr. 11. 06:56
 5/16 anonim ***** válasza:
46%

Itt a gyk-n előny, itt ismerkedj! Úgy egyébként a való világban elég nagy hátrány. 🤷‍♀️

23L

febr. 11. 07:15
 6/16 anonim ***** válasza:
66%
5ös!régóta ismerjedek itt,de mindig csak az ígéretek meg a magukat nőnek kiadó idióta férfiak!😁a kis méretemet amúgy azzal kompenzálom,h bevállanék minden extrém perverz dolgot mert amúgy szeretem is azokat!!sajnos nem jött össze még!
febr. 11. 07:21
 7/16 anonim ***** válasza:
77%
Igen
febr. 11. 08:08
 8/16 anonim ***** válasza:
38%

6

Akkor tévedtem. Nem csak az életben, de itt se kellesz senkinek. Eszerint a sok kis péniszt dícsérő komment jön a magukat nőnek kiadó idióta (kisfarkú) ferfiaktól. Végül is ez így logikus! Azért sok sikert! 👍😉

febr. 11. 08:14
 9/16 anonim ***** válasza:
54%
Senki sem szereti a kis péniszt. Ez van. Még az átlag is maximum elmegy kategória a top nőknél.
febr. 11. 08:25
 10/16 anonim ***** válasza:
50%

Így biztos hoyg nem fog senki semmit csinálni veled.

AZért tenned kellene valamit hogy a csajok is tegyenek érted.

febr. 11. 08:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!