Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt már olyan, hogy alkalminál belétek élvezett a srác gumi nélkül? Hogy történt? Engedtétek neki?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 23:37
1/9 anonim 

válasza:

Alkalmit nem vállalok be gumi nélkül.
27L
2/9 anonim 

válasza:

Igen, többször is, volt hogy kihúzást beszéltünk meg de nem jött össze és volt hogy nem beszéltünk meg semmit.
3/9 anonim 

válasza:

Vazektómiája volt és az együttlét előtt mindketten csináltunk STI tesztet, így önfeledten élvezhettük egymást.
5/9 anonim 

válasza:

egy falusi diszkóban 15 évesen egy sráccal smaci, majd kimentünk egy romos épülethez, mivel nem volt gumi, mondtam h csak kéz, aztán addig addig nyagarott meg izgatott, hogy rábuktam, majd mondta, hagy tegye be, nem akartam, de mondta csak pár pillanatig, belementem, persze nem pár pillanat volt, és persze bele is spriccelt, kiakadtam, de lelépett, és a vége az első abortuszom
6/9 anonim 

válasza:

én barátnőmbe élveztem bele vagy 20 éve, aki ma a feleségem, mert elszakadt a gumi, nőgyógyászat, gyógyszertár és 4000ft omba került. De azóta is bánjuk, hagyni kellett volna, ha összejön,
7/9 anonim 

válasza:

Fiatal voltam ittas a srác meg jól nézett ki:(
8/9 anonim 

válasza:

14 évesen házibuliban, de szerencsém volt,
9/9 anonim 

válasza:

Nem volt. Alkalmiban csak gumi. Olyan egyszer volt, hogy menet közben a pasi sunnyogni próbált és levette a gumit. Észrevettem még időben és azonnal vége lett a dolognak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!