Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hol lehet sexting partnert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet sexting partnert találni?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nincs már olyan platform, amin lehet még lányokkal beszélni. Régen volt az AnoTalk, de azt ma már senki nem használja. Régebben volt pár csaj, akivel elég jóban voltunk, sokat beszélgettünk mindenféléről és küldtünk egymásnak képeket, de ez már a múlté. Ma már valahogy nem vevők erre az emberek, vagy csak én maradok ki ebből?

De nem csak sextingre gondolok, hanem ismerkedésre is.

21/F

ma 00:52
 1/7 anonim ***** válasza:
67%
Esetleg Onlyfans vagy hasonló platform? Én is ott szoktam a fiúkkal sextingelni:P
ma 01:06
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen, csak olyanra gondoltam, ami ingyenes 😅
ma 01:10
 3/7 anonim ***** válasza:
48%
Akkor lehet most aztán tényleg igaz lett, hogy minden nő prosti? mert minden csak pénzért? :D
ma 01:39
 4/7 anonim válasza:
56%
Chat.hu. Én 2-3 hete onnan két pasival is cameztem. :)
ma 02:06
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
#3-as. Miért kéne ingyen jó pofizni? Mikor normális kapcsolatban is 50/50 van már a nagy legényeknél. Hiszen már nincs az h eltartjuk a nőt. Akkor meg hàt hadd gazdagodjunk meg. Legalább az orrotok alá dörgölhetjük h többet keresünk. Mert ha valaki házias, gyereket nevel stb az már nem jó. Ugyis megcsalják vagy mehet dolgozni ugyanúgy 12 órában
ma 02:50
 6/7 anonim ***** válasza:
56%
AZ anotalk-on is vannak ilyenek és adnak egy másik ingyenes platformot ahol lehet folytatni.
ma 06:21
 7/7 anonim ***** válasza:
57%
Snapchat?
ma 06:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!