Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki "tágabb" nők közül, tudtatok partnert találni könnyen? Nem volt nehéz a megfelelő társkeresés?
Figyelt kérdés
Nem sok fiúval voltam, viszont szerintem a "tágabb" típusba tartozom, nyílván az elején nekem is fáj a behatolás, de nagyon gyorsan nedvesedek és könnyen, gyorsan tágulok is. Ugye ezeket maszti során is érzem és hát a pasikkal is... Próbáltam az intim tornákat, hüvelyerősítő gyakorlatokat, gesa golyó, stb. de nem igazán lettem előrébb vele. Kérdésem, hogy esetleg van, aki hasonló "típus"? Sok kudarcba fulladt kapcsolata lett emiatt? Bármilyen tapasztalat, tanács is érdekeltegnap 13:21
1/16 anonim válasza:
Eléggé nehéz találni, nekem férfiként több lánynak okozott fájdalmat a méretem! Csak óvatosan engedték, vagy volt aki nem.
2/16 anonim válasza:
Nem könnyű - főleg hogy fejben is kell hogy legyen valami az illetőnek. A legtöbb pasi ezen bukik el, nem azon ami a nadrágjában van.
3/16 anonim válasza:
leirok egy oriasi butasagot, hasznaljatok butt plugot es segiteni fog. (komolyan)
4/16 anonim válasza:
Mondjuk a gyakorlatoknak segíteniük kellene. Biztos jól csinálod?
Amúgy szerencsére nem ritka a nagy és vastag farkú pasik. Nem írtad, hogy hány éves vagy, de próbálkozz a 18-25 éves korúak között.
5/16 anonim válasza:
#4 arányaiban a 25-70 évesek között pont annyi vastagfarkú van mint a 18-25 évesek között :) Nem kezd el összemenni a cerka 25 éves kor felett.
6/16 anonim válasza:
#5 Nem emgy össze. Alapból nagyobb van nekik :)
7/16 anonim válasza:
#6 s miért lenne nagyobb? Aki 2000-2007 között született annak speciális faroknövelő bébitápot adtak? :D
8/16 anonim válasza:
Ugyanazért, amiért magasabbak is, amiért a nők nőiesebbek, amiért a nők is már jóval magasabbra nőnek, amiért a talp méretük is megnőtt. 15-16 éves pasiknak 45-46-os lábaik vannak. A nőknél egyre gyakoribb a 40+os.
Hogy ez az egész minek köszönhető, azt biztosra szerintem senki nem tudja. De valószínüleg a rengeteg feldolgozott, vegyszerezett, hormonkezelt étel is szerepet játszik.
9/16 anonim válasza:
#8 a fehérjedús táplálkozásnak tényleg van hatása a testmagasságra (ez nem egyedi, ez már évszázadok óta nő), az ivóvízben és élelmiszerekben lévő hormonmaradványoknak szintúgy a "nőiességre". A péniszméret vonatkozásában viszont nem tudok arról, hogy bárki bármilyen összefüggést (egyáltalán növekvő tendenciát) ki tudott volna mutatni.
10/16 anonim válasza:
#9 Akkor nézzél utána. Google a barátod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!