Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok az igenyeimnek megfelelő pasit?
Figyelt kérdés
20 as éveiben járó nő vagyok,mi oka h félnek a férfiak?2019. dec. 10. 16:00
1/19 anonim válasza:
1. Irreális elvárásaid vannak valamivel kapcsolatban.
2. Te magad nézel ki/viselkedsz elviselhetetlenül.
3. Rossz helyen keresed a partnert.
3/19 anonim válasza:
Mik az igények? És cserébe azonos értékben mit tudsz nyújtani?
4/19 anonim válasza:
Mik az igényeid?
Azért ezt nem ártana tudni. A férfiak nem félnek, csak ők is mérlegelnek mielőtt megszólítanak valakit.
Legalábbis a nagyrésze.
5/19 anonim válasza:
Én kellek neked! Ha tényleg ilyen lány vagy és komoly akkor írj!
6/19 anonim válasza:
Szerintem nem is nagyok az igényeid.
7/19 A kérdező kommentje:
Kimondottan csinos anyagilag független nő vagyok, lehet ezért félnek a férfiak.
Egyik alapvető igény hogy ne csak tő mondatokban legyen képes makogni.
Mint ahogy nagyon sok privatban is egy két kivételtől eltekintve szinte mind ......
2019. dec. 10. 17:57
8/19 anonim válasza:
Nem Hiszem hogy ennyi lenne az igényed.
Valami biztos van még mert ha tényleg ennyire kevésre van szükséged akkor az utca végéig állna a sor hozzád
9/19 anonim válasza:
HA tényleg komolyan gondolod írj rám! 6. voltam. Nem fogod megbánni ha megismersz!
10/19 anonim válasza:
Na édesem, akkor hadd jegyezzem meg: a tőmondatot egy szóban kell leírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!