Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hol találok az igenyeimnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok az igenyeimnek megfelelő pasit?

Figyelt kérdés
20 as éveiben járó nő vagyok,mi oka h félnek a férfiak?

#szex #társkeresés #szex társ
2019. dec. 10. 16:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
29%
Mert a mai fiúk, generáció, lett a nő! Lassan a mai 18 körüli korosztály menstruálni fog! A lányok meg pasik lettek! Ez az én meglátásom, de gondolom ezt Te is tapasztalod! Szóval sok sikert!
2019. dec. 10. 20:58
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Fordított pszichológia, vagy ilyesmi dolog

tudod ez úgy működik, hogy a férfiak félnek odamenni az átlagosnál szebb nőkhöz, ezért gyakran a szebbek magányosabbak mint a kevésbé. Azt javasolnám hogy ne félj te kezdeményezni

hogy hol találkozhatsz jó pasikkal? gyere a 11be!

2019. dec. 10. 22:35
 13/19 anonim ***** válasza:
87%

Ha szexre keresel pasit azok miért félnének attól, hogy anyagilag független vagy? Pont nem számít.

A csinosság meg előny, szinte bármilyen szituációban.

Nem vonom kétségbe, hogy elijeszted a férfiakat, de az okokat rossz felé keresed.

2019. dec. 10. 22:51
 14/19 A kérdező kommentje:

Mi oka hogy nem tudnak beszélni a mai férfiak?

Szia.

Hogy hívnak?

Hány centi vagy?

Megmutassam a farkam?

Pfee komolyan mondom kiábrándító!

2019. dec. 11. 05:45
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Hááát, na látjátok srácok, ez a baj veletek :

Mik az igényeid ? Ezt kérdezgetitek a boncoljátok.

Ez egy akkora baromság.

Nincs igény és nincs elvárások ABCDE pontban felsorolása.

Általában spontaneitás, lazaság, felszabadult mentalitás és természetesség van, illetve kellene hogy legyen.

A mostani újgazdag "gyerekek" meg nem tudják "hordani" a jólétüket, csak előadják magukat, királykodnak hogy mennyire pénzes csávók és ez is a baj.

A kultúrált pénzes pasin nem látod a gazdagságot, csak érzed a kiegyensúlyozott nyugalmat, magabiztosságot. És ez a vonzó egy NŐ-nek.

Mert nagybetűs NŐ is kevés van. Csodaladyk vannak bőven :-)

2019. dec. 11. 07:10
 16/19 anonim ***** válasza:
61%
akkor az az igényed hogy legyen egy diplomája kommunikációból?
2019. dec. 11. 10:16
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Én tudok beszélni bármiről de első kérdéseknek nem lehet ugye egyből olyant feltenni ami érdekel is.

Amúgy meg azért tartanak a férfiak a jobb csajoktól mert válogathatnak így bármikor kapnak jobbat a legtöbb pasinál is. Emiatt ki kell szolgálni az igényeiket vagy lelép a csaj. Ez pedig van h nem az átlagembernek való. Én pl nem mennék el hétvégén Rómába mert egyrészt le$zarom a lehúzós túlajnározott dolgokat, másrészt szertintem sok itthoni város is van olyan szép, harmadrészt sajnálom kidobni rá a pénzt inkább veszek egy jó fülest a pénzből... Szerintem sok csaj ezt nem értené meg.

Főleg azok a csajok nem akiknek az instagramja tele van nyaralós tengerparton felvágós kaja mellett vigyorgós tökéletes képekkel...

Persze nyilván van az én világomnak megfelelő jó csaj is aki tudná tolerálni a hülyeségeimet, de a szépség eltorzítja az embert. Akit nem arra meg secperc alatt lecsapnak és 20 évesen már 3 gyerekkel kötik magukhoz.

Aki sok bókot kap az sokszor túl nagy igényűvé válik és az alázat és a kompromisszumkészség ennek kárát látja.

35F

2019. dec. 11. 17:33
 18/19 A kérdező kommentje:
Nagyon örülnék egy olyan férfinak aki , kommunikatív,okos, humoros..
2019. dec. 12. 07:05
 19/19 anonim ***** válasza:
61%

Szóval a kiszemelted legyen okos, humoros, és legyen kommunikatív.

A melett, hogy te ezt 3 nap alatt írtad le.

Értem.

Sok sikert.

2019. dec. 12. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!