Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok az igenyeimnek megfelelő pasit?
Fordított pszichológia, vagy ilyesmi dolog
tudod ez úgy működik, hogy a férfiak félnek odamenni az átlagosnál szebb nőkhöz, ezért gyakran a szebbek magányosabbak mint a kevésbé. Azt javasolnám hogy ne félj te kezdeményezni
hogy hol találkozhatsz jó pasikkal? gyere a 11be!
Ha szexre keresel pasit azok miért félnének attól, hogy anyagilag független vagy? Pont nem számít.
A csinosság meg előny, szinte bármilyen szituációban.
Nem vonom kétségbe, hogy elijeszted a férfiakat, de az okokat rossz felé keresed.
Mi oka hogy nem tudnak beszélni a mai férfiak?
Szia.
Hogy hívnak?
Hány centi vagy?
Megmutassam a farkam?
Pfee komolyan mondom kiábrándító!
Hááát, na látjátok srácok, ez a baj veletek :
Mik az igényeid ? Ezt kérdezgetitek a boncoljátok.
Ez egy akkora baromság.
Nincs igény és nincs elvárások ABCDE pontban felsorolása.
Általában spontaneitás, lazaság, felszabadult mentalitás és természetesség van, illetve kellene hogy legyen.
A mostani újgazdag "gyerekek" meg nem tudják "hordani" a jólétüket, csak előadják magukat, királykodnak hogy mennyire pénzes csávók és ez is a baj.
A kultúrált pénzes pasin nem látod a gazdagságot, csak érzed a kiegyensúlyozott nyugalmat, magabiztosságot. És ez a vonzó egy NŐ-nek.
Mert nagybetűs NŐ is kevés van. Csodaladyk vannak bőven :-)
Én tudok beszélni bármiről de első kérdéseknek nem lehet ugye egyből olyant feltenni ami érdekel is.
Amúgy meg azért tartanak a férfiak a jobb csajoktól mert válogathatnak így bármikor kapnak jobbat a legtöbb pasinál is. Emiatt ki kell szolgálni az igényeiket vagy lelép a csaj. Ez pedig van h nem az átlagembernek való. Én pl nem mennék el hétvégén Rómába mert egyrészt le$zarom a lehúzós túlajnározott dolgokat, másrészt szertintem sok itthoni város is van olyan szép, harmadrészt sajnálom kidobni rá a pénzt inkább veszek egy jó fülest a pénzből... Szerintem sok csaj ezt nem értené meg.
Főleg azok a csajok nem akiknek az instagramja tele van nyaralós tengerparton felvágós kaja mellett vigyorgós tökéletes képekkel...
Persze nyilván van az én világomnak megfelelő jó csaj is aki tudná tolerálni a hülyeségeimet, de a szépség eltorzítja az embert. Akit nem arra meg secperc alatt lecsapnak és 20 évesen már 3 gyerekkel kötik magukhoz.
Aki sok bókot kap az sokszor túl nagy igényűvé válik és az alázat és a kompromisszumkészség ennek kárát látja.
35F
Szóval a kiszemelted legyen okos, humoros, és legyen kommunikatív.
A melett, hogy te ezt 3 nap alatt írtad le.
Értem.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!