Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Találok igényeimnek megfelelő...

Ssdmark kérdése:

Találok igényeimnek megfelelő drónt?

Figyelt kérdés

Nagyon megtetszettek mostanában a drónok, viszont a jobb minőségűeknek már elég komoly áruk van :|

szóval oylan drónt keresnék ami

- esetleg kamera nélküli ( hogy olcsóbb legyen)

- legalább 10, de jobb lenne egy 15 perces repülési idő

- bírjon el 40 grammot

- az csak előny ha jó magasra fel tud repülni :3

mert a tervem valami olyasmi, hogy van egy Mobius ActionCam nevű kamera, ami egy 40 grammos kis kamera, viszont nagyon jó minőségű képet, videót lehet vele felvenni, mindössze 25-30 ezer forint, és ezt szeretném felszerelni majd a drónra ( azért kéne hogy elbírjon egy 40 grammot a drón) és akkor így tudnék felvenni jobb minőségű videót:) ; mellesleg csak hobbi szinten érdekel a dolog. Szóval találok ilyet körülbelül, nagyon max 25 ezer forintért? előre is köszi a válaszokat!

#drón #drón árak
2015. aug. 1. 14:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Találsz, E-Bay en érdemes körbenézni, azonban azt tudnod kell hogy azok a drone-ok amiken kamera van általában olcsóbbak mint azok amik visznek tárgyakat. Ezeken is egészen tűrhető 2MP-es HD kamera van általában de FullHD is akad köztük megfizethető áron.
2015. aug. 1. 14:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Túl nagyok az elvárásaid ennyi pénzért. Ez amit leírtál egy nagyon szűk keresztmetszet. Kamera nélküli, jo teherbírású drónokat 15perc effektív üzemidővel szinte senki nem keres. Hobby célra gyártott drónok jó ha a saját passzív kameráját elbírja, 5-8perces üzem idővel. 15perces üzemidővel már bőven nem a Hobby célra szánt kisgépek bírnak. Sajàt kamerás, kis üzem idejű, rövidtávú gépeket kapsz ennyi pénzért! Amiket látsz fesztiválokon, különböző rendezvényeken, sokszor belekarcolnak a 500ezerbe.
2015. aug. 1. 14:49
 3/5 A kérdező kommentje:
Ahogy szét néztem észrevettem hogy a 10 perces repülési idő is már nagyon átlag felett van :| és azt tudom hogy az ilyen fesztiváli drónok nagyon drágák, de hát józan ésszel úgy gondolkoztam, hogy 40 gramm nem oylan sok, ha kamera nélküli drónt veszek gondolom lemegy az ára, és azt a 40 grammot csak felbírják emelni :o Szóval 25 ezer forint körül, nem találok ilyen drónt?
2015. aug. 1. 15:15
 4/5 A kérdező kommentje:
Mármitn igényeimet lejebb víve, iylen 6-10 perces is elég lenne, csak bírja el azt a 40 grammot :D
2015. aug. 1. 15:17
 5/5 anonim válasza:

Mézd meg a parrot ar.2.0 power Edison dront!

Igaz van saját be épített kamérája de láttam olyat aminek az alkáta goprot erősítettek(YouTube -on találsz videókat is) és ez a gép 46 perces repülést produkál! Bár nagy távolságokra nem képes mivel applikációval vezérelhető, de nekem is egy hasonló van és hobbi célokra tökéletes szerintem.

2015. aug. 2. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!