Honnan szerezzek ilyen (az igényeimnek megfelelő [bővebben lent]) telefont?
Mindegy, hogy milyen a márkája, csak legyenek meg az alábbiak:
qwerty bellentyűzet
vaku vagy zseblámpa funkció,
micro SD kártya bele menjen,
micro USB-s töltő (amivel egyben a gépre is lehet csatlakoztatni és adatátvitelt lebonyolítani),
kártyafüggetlen
3,5 jack dugó
Kerestem neten, de sehol sem találtam, ahol lenne. Ha tudnátok segíteni, megköszönném!
Én az arukereso.hu-n szoktam nézelődni. Azon belül a műszaki cikkek kategóriában pont első a mobiltelefon. Ott részletesen tudsz keresni, leírja a telefonok részletes adatait, tulajdonosok véleményeit, és több bolt/áruház árajánlatait garanciával együtt!
Remélem, hogy tudtam segíteni! :)
#1-nek:
Ilyen hülyeséget felesleges volt írnod, mert az teljesen mindegy, hogy szolgáltatónál veszed e vagy sem, ugyanis nem a szolgáltató gyártja a telefont... A szolgáltató nem szerel ki a telefonból semmit... A kérdező által írt dolgokra csak a független-re igaz amit írtál.
Kérdező:
Fizikai vagy virtuális qwerty billentyűzetre gondoltál?
Ha független telefont akarsz akkor nézz szét árukereső oldalakon, pl arukereso.hu, olcsobbat.hu, ha kicsit bővebben szeretnél megtudni telefonokról dolgokat, akkor pl. telefonguru.hu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!