Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Aki "tágabb" nők közül,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki "tágabb" nők közül, tudtatok partnert találni könnyen? Nem volt nehéz a megfelelő társkeresés?

Figyelt kérdés
Nem sok fiúval voltam, viszont szerintem a "tágabb" típusba tartozom, nyílván az elején nekem is fáj a behatolás, de nagyon gyorsan nedvesedek és könnyen, gyorsan tágulok is. Ugye ezeket maszti során is érzem és hát a pasikkal is... Próbáltam az intim tornákat, hüvelyerősítő gyakorlatokat, gesa golyó, stb. de nem igazán lettem előrébb vele. Kérdésem, hogy esetleg van, aki hasonló "típus"? Sok kudarcba fulladt kapcsolata lett emiatt? Bármilyen tapasztalat, tanács is érdekel
tegnap 13:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
34%

#10 nem csak guglit szoktam olvasni :)

A másik, hogy a nőknek nem csak a méret számít - nem mindegy melyik pasihoz tartozik. Ha egy 30 éves nő nem akar 20 évest akkor nem fogja akarni akkor sem ha 25 centis nőtt alá.

tegnap 17:47
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
3x szültem nagy gyerekeket, a párom nem nevezhető nagynak, de rászorítok és olyankor szól is, hogy így hamar elmegy,pedig a tampont akár keresztbe is betudom rakni.
tegnap 19:10
 13/17 anonim ***** válasza:
#12 és te mit érzel a párodból?
tegnap 19:32
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Mivel rászorítok én is érzem.

13 vagyok

tegnap 19:43
 15/17 anonim ***** válasza:
De ha nem szorítasz rá.
tegnap 22:30
 16/17 anonim ***** válasza:
Akkor is érzem, nem nagy de nekem elég vastag így érzem ha bent van
ma 00:21
 17/17 anonim ***** válasza:
#11 Egy tág nőnek a méret elsődleges tényező.
ma 06:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!