Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány partner után találtad meg a megfelelőt, azt, akivel olyan volt a szex, mint álmodtad, vágytad (nem a szerelmet, partnert)?
Nem a szerelmi életed érdekel, hanem, akivel a szexuális vágyaidat kiélhetted. Persze, aki mázlista egy személyben kapta meg a kettőt.
Azok feleslegesen írnak, kik az első vagy második partnerükkel élnek, hiszen nincs összehasonlítási alapjuk.
Hatodikban találtam meg azt akinek hasonlók voltak a vágyai, perverziói. Vele igazán szuper volt a szex! Nem panaszkodhatok, többségében jó volt a szex. Utána voltak még igazán jó párjaim. Egyikkel másikkal nagyon élvezetes és tartalmas volt. Néhány rossz élmény is akadt, több átlagos.
Eddig nagyjából 50 partnerem volt. Alapvetően tartós kapcsolatot keresek, de az élet folyása, szerencse és a másik fél is kell hozzá.
Sajnos ritkán jön össze, hogy a szex is jó, a párkapcsolat is jó + a sors is azt akarja minden stimmeljen!
Annak a kitapasztalasahoz hogy tényleg mi jó, mi nem… kellett 5 ember
Viszont pl hogyha az 1.-vel kellett volna szexelnem életem végéig azzal is teljesen elégedett lennék nemi élet téren
Nem növekszik arányosan a partnerek száma azzal hogy jó is, pl a 2. Partnerem kegyetlen rossz volt, tehát mondhatom elég lett volna 1 is ahhoz hogy elégedett legyek
Az a nagyon jó szex a jelenlegi párommal van és ő az 5.
7. partnerrel volt álomkategória, akkor lettem először szerelmes is
22F
Azt értem, hogy akár az első partner is lehet a legjobb, de ha nincs összehasonlítási alap, akkor, miből tudja az, aki nem szeretkezett mással? 🤔
Amennyiben utána voltak még partnerek, visszasírhatja az ember, akár az elsőt is. Hiszen megeshet, ráébred, milyen jó is volt vele.
Persze, a nosztalgia nem éppen reális, hiszen azt mondják: Az ember csak a szépre emlékezik. Az idealizált ex, olyan, akár a plátói személy, (már) nem okoz csalódást, mindig olyan, mint képzeljük, (már) nem bánthat, ráadásul nem öregszik, nem változik.
5.
Megad majdnem mindent amire vágyom.
Szerencsére emberileg is és szexuálisan is vele passzolok a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!