Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cuckoldot szerető párok, ti hol kerestek és találtok magatoknak megfelelő bullt a vágyaitok kielégítésére? Én nagy erős izmos nagy és vastag farkú fiatal Bull vagyok. Hol találhatnék cuckoldot szerető párokat legnagyobb eséllyel?
Nem mostanában, de 10 évvel ezelőtt nekem volt több ilyen hármasban részem, nem kifejezetten cuckold téma, a férj nem egy tipikus cuck volt, csak hármast akartak (mondanom se kell főleg a férjek).
Én fiatalabb, jelentősen iskolázottabb, jóképűbb voltam az általam talált párok férfitagjainál. Én egy nagy vidéki megyeszékhelyen éltem, ők meg környező településeken vagy a kertvárosban, tehát nekik már az kaland volt, hogy kiszabadulhattak a kis életükből, a gyerekek mellől, munkából.
Farokméret annyira nem számított, volt ahol a férj nagyobb méretű volt, mint én. Kifejezetten kigyúrt se voltam, vékony sportos inkább. Szerintem az intelligenciám volt a nyerő náluk, nem csak dugni, de társalogni, a nővel beszélgetni is tudni kellett.
Gondolom más párok mást akarnak, izmos pasit, akinél méretes a kékeres, semmi duma, csak beleverni asszonypajtásba. Nyilván ők nem engem kerestek, velük össze se jöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!