Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aranyasó diáklány, egyetemista lányok hol talalkoztazok a "támogatótokkal"?
Figyelt kérdés
Hány éves vagy? A támogató hány éves?2021. ápr. 24. 15:22
2/11 A kérdező kommentje:
Csak mert én ahogy tapasztalom a netes keresők komolytalanokkal vannak tele
2021. ápr. 24. 15:36
3/11 anonim válasza:
Milyen udvarias megszólítás. Valószínűleg téged azért kerülnek mert bunkó vagy.
Én sosem voltam sugarbaby de bárhol meg lehet ismerkedni gazdagabb pasikkal. Akár egy nívósabb bárban vagy tinderen vagy puncson vagy ha nyitott szemmel jár az ember akkor ismerődök közt is. Aki nekem pl 3 gazdagabb pasi volt azt itt ismertem meg gyk-n, egyet tinderen, egyik meg a főnököm volt. De ismétlem én pénzt sose kaptam, de gondolom ugyanezen az alapon lehetne találni olyat is aki fizet
4/11 anonim válasza:
Fene tudja, akkor valószínű hogy természettudományos szakra járhatnak, mert egy amerikai vagy ausztrál expedíció kivitelezése, nekik állhat érdekükben. De azért sokmillió kell egy ilyen utazáshoz..
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen?👍
2021. ápr. 24. 16:19
6/11 anonim válasza:
3. Neked itt kezdődik a bunkóság? Azért is letolod a másikat, ha véletlen rád fújt a szél? Élmény lehet veled az élet, főleg ha valaki ezért még fizetne is, az nagy bolond. Mégis hogyan kéne nevezni? Aranyásó, ennyi, ha nem tetszik, nem tetszik.
7/11 anonim válasza:
űrni-csavarni, sugar baby, bérnőstény, támogatói kapcsolat, de a lényeg hogy pengetni kell és akkor ha szerencséje van az embernek kap is érte valamit... Írom ezt úgy hogy nekem is volt ilyen "támogatottam" Annak idején én 35 voltam ő meg húsz és itt ismertem meg, mondjuk én alkalman ként fizettem mert messze voltunk egymástól és amúgy is mi a garancia hogy én leteszek fél millát valakinek és ő meg eltűnik, elérhetetlen lesz, akkor megyek a rendőrséghez hogy "bocsánat a cur..a-néni átvágott:("
8/11 anonim válasza:
Én keresnék sugar daddyt
DE!! csak online,képek,szex chat,videó chat stb támogatásért
9/11 A kérdező kommentje:
Na én biztos nem fizetnék online ért.
Engem csak komoly személyes Budapesti lány érdekel.
Más nem.
De hát úgy elvan egyik másik szállva magától hogy pfuu6.
Normális nő, normális igényekkel.
2021. ápr. 24. 19:23
10/11 anonim válasza:
Na találtál már budapesti lányt? Engem is érdekelne! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!