Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egyetemista lányok, volt már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetemista lányok, volt már veletek ilyen?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy mennyire népszerű idehaza, vagy külföldön, hogy a férfi tanárok szexuálisan kinéznek maguknak, vagy esetleg felajánlanak valamit valamiért ? Vagy akár gimnáziumban ami történt esetleg. Volt már valakivel hasonló?

2021. ápr. 4. 17:30
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
⚠️
2021. ápr. 4. 17:37
 2/10 anonim ***** válasza:
74%
#1 nekem nem enged csak egy szimbólumot írni. Te hogy csináltad? :))
2021. ápr. 4. 17:41
 3/10 anonim ***** válasza:
86%
Én ismertem egy lányt akinek volt kapcsolata tanárral. Ez középiskolában volt. Ránézésre nem néztem volna ki belőle..
2021. ápr. 4. 18:25
 4/10 anonim ***** válasza:
84%
💃.
2021. ápr. 4. 18:35
 5/10 anonim ***** válasza:
92%
Nem, mert a tanáraimnak, és nekem is több két számjegynél az IQ-m.
2021. ápr. 4. 18:36
 6/10 anonim ***** válasza:
86%
👧.
2021. ápr. 4. 18:39
 7/10 anonim ***** válasza:
86%
Az egyetemeken eléggé elterjedt a tanár-diák viszony, ott már felnőtt emberek vannak "bocsánatos bűnnek" számít, ha nem csinálják túl feltűnően. Nincs szükség arra, hogy a ffi tanárok "vadásszanak", különösebben nyomuljanak bőven van felajánlkozó magától is. Elég ha a tanár jelzi nyitott rá hogy némi előnyöket biztosít a p.nciért cserébe, lesz aki megragadja az alkalmat. Mindig van aki úgy gondolja a sunával akar érvényesülni.
2021. ápr. 4. 19:27
 8/10 anonim ***** válasza:
87%
Személyesen velem nem történt ilyesmi, de a gimnáziumban egy évfolyamtársam pár évig együtt volt a tesi tanárral.
2021. ápr. 4. 20:56
 9/10 anonim ***** válasza:
36%

Itt vagyunk a barátnőimmel!

22 25 29

2021. ápr. 5. 20:06
 10/10 anonim ***** válasza:
71%
Ismerek olyanokat, akik összejöttek az egyik volt tanárukkal. Valamint az egyetemen is tapasztaltam, hogy így megnézegetik egymást a tanárok és hallgatók, de kapcsolatról nem tudok. Nekem a saját sztorim is csak annyi, hogy volt olyan egyetemi tanárom, aki csomószor bámult, utánam fordult és hasonlók. Valamint volt egy másik, aki pedig sokszor úgy éreztem direkt velem szívózik és pl. állítólag elhagyta a zh-m és külön be kellett mennem az irodájába érdeklődni többször majd mikor megtalálta megnézhettem, mindig engem bízott meg azzal hogy írjak neki, keressem fel valami ürüggyel kapcsolatban, folyton engem kérdezgetett, többször volt hogy elpirult mikor velem beszélt stb., hát elég gáz volt... nem is volt semmi sem köztünk, én halál kínosan éreztem magam és nagyon kellemetlen volt, nem értettem. De mástól is hallottam hasonlót, amúgy nem valamiért pl. jobb jegyért cserébe, hanem szimplán csak úgy szerették ezt csinálni a diákokkal.
2021. ápr. 7. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!