Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen (lehet) úgy leélni egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen (lehet) úgy leélni egy életet, hogy az ideálodnak megfelelő partnered soha nem volt?

Figyelt kérdés
Amikor gyerekkorban kialakul egy vágykép, egy ideális partner képe, de soha nem jön össze még hasonló sem.

2021. szept. 19. 14:53
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Jó. Egyáltalán nem tetszik az a típus, ami kamasz korban.
2021. szept. 19. 14:55
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem volt ideálom 🤷🏼‍♂️
2021. szept. 19. 14:55
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azok lettek az ideáljaim akikbe szerelmes lettem és volt kapcsolat. Nem is emlékszek gyerekként mi tetszett. De azt saccolom valami olyan, ami akkor épp divat volt.
2021. szept. 19. 14:59
 4/8 A kérdező kommentje:

Nem azon van a hangsúly, hogy gyermekkorban alakult ki, hanem van egy ideál, amire vágyom, és valahogy az a típus sehogy nem jön össze.

Nem hagy ez nagy űrt az évek haladásával?

2021. szept. 19. 15:01
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Az ideállal az a baj, hogy az egy valóságtól elrugaszkodott, az elméd által megteremtett képződmény. Tini korban persze én is még volt, hogy ideálokat kergettem, de már akkor éreztem, hogy ezzel a hozzáállással valami gond van. Azóta volt, hogy jártam olyan lánnyal, aki külsőre 100%-ig az ideálom volt, de a legrosszabb kapcsolatom volt. Illetőleg olyan - sajnos csak reménytelen, egyoldalú - szerelmem is volt, aki a legkevésbé sem hasonlított az ideálomra. Tényleg annak pont az ellenkezője volt, sőt, nem is tetszett, amikor elsőre megláttam. Aztán úgy adódott, hogy megismertem. Megkedveltem, összebarátkoztunk, és idővel azt vettem észre, hogy rohadtul belé vagyok esve. Továbbra sem hasonlít az ideálomra, de ha lehetne egy kívánságom a sorstól, az lenne, hogy hadd éljem le vele az életemet. Mert lehet, hogy ő távolról sem az ideálom, de mégis sokkal több bárkinél, aki hasonlít az ideálomra. Van az a szerelem, ami mellett nem is hiányozna az, hogy az "ideálomnál" valaha is esélyem legyen.
2021. szept. 19. 15:07
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Tudod az ideál szó jelentését? Ha igen, akkor tudod, hogy olyan nem létezik (csak a fejedben), a valóság teljesen más és az emberek megtanulnak kompromisszumokat kötni és lejjebb adni az igényeikből.

"4. Elképzelt személy, aki egy személy szerelmének tárgya, akibe szerelmes.

A lány ideálja a magas, barna, vékony férfi, aki jó kocsival viszi őt randevúra. A nők úgy látszik azt gondolják, hogy egy férfi ideálja a szőke nő, mert sokan szőkítik a hajukat."

[link]

2021. szept. 19. 15:09
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
A legnagyobb szerelmem az ideálom teljes ellentéte volt. Soha nem lesz még egy hasonló sem, mint ő volt. Rajongásig szerettem.
2021. szept. 19. 15:28
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Na pont ezért mentem el prostihoz, olyanhoz, aki nagyon bejött. Nagy élmény volt.
2021. szept. 20. 09:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!